Geborduurde poster 'The Visit' van M. Night Shyamalan onthuld

Willen we onze grootouders nog wel bezoeken na deze film?

Na het kille onthaal van After Earth dacht regisseur M. Night Shyamalan zijn succes elders te zoeken. Een jaar geleden begon hij namelijk weer aan een genre waarmee hij eerdaags veel lof mee behaalde, de thriller. The Visit zou hem weer op het juiste pad moeten sturen. Momenteel is de CinemaCon bezig en ComingSoon kreeg een eerste blik op de film in de vorm van een poster. Bekijk hem hieronder.



The Visit, geproduceerd door Blumhouse en Blinding Edge Pictures, vertelt over een broer en een zus die een weekje lang op bezoek gaan bij de geïsoleerde boerderij van hun grootouders in Pennsylvania, terwijl hun moeder op vakantie is. Ze krijgen van opa en oma te horen dat ze hun kamers niet mogen verlaten na 21.30. Koppig als ze zijn, besluiten ze op onderzoek te gaan en ontdekken dat de senioren bij iets vreselijks betrokken zijn. Ze trachten hun moeder nog via het internet om hulp te roepen, maar ze realiseren weldra dat ze er helemaal alleen voor staan. Hun kans om ooit weer naar huis te keren lijkt met de dag te verkleinen.

De grootouders zullen door Deanna Dunagan en Peter McRobbie gespeeld worden en Kathryn Hahn zal de moeder van de koters belichamen. Broer en zus worden respectievelijk vervuld door Ed Oxenbould en Olivia DeJonge.

De film, waarvan M. Night Shyamalan ook het scenario schreef, moet dit jaar op 11 september uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair