Twee nieuwe beelden 'The Free State of Jones' met Matthew McConaughey

Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog komt een boer in opstand tegen de overheid.

Met titels als Mud, Dallas Buyers Club en Interstellar achter de rug, geeft acteur Matthew McConaughey zich nu helemaal over aan de historische The Free State of Jones. Een film van Gary Ross (The Hunger Games). Een maand geleden zagen we een eerste blik op de film die tussen 1781 en 1789 afspeelt. JoBlo heeft nu twee nieuwe foto's gedeeld, waarop we nogmaals McConaughey kunnen aanschouwen in ouderwets kledij.





De drama/thriller gaat over de zuidelijke boer Newt Knight (McConaughey) die tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in opstand komt tegen de confederatie. Hij wordt hierbij geaccompagneerd door andere boeren en plaatselijke slaven. De rebellie zorgde er uiteindelijk voor dat Knight's county, Jones county in Mississippi, een onafhankelijke werd. Hij was tevens gehuwd met een voormalige lijfeigene, Rachel. De communiteit bestaande uit gemixte rassen die volgde, was een uniek verschijnsel na de oorlog.

The Free State of Jones zal volgend jaar in de Verenigde Staten op de 11de van maart uitkomen. Andere rollen worden ingevuld door Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali en Keri Russell.



NieuwsFilm

meest populair