Robert Downey Jr is weer vrienden met Sarah Jessica Parker

Vierentwintig jaar na de relatiebreuk zijn de twee weer vrienden.

Robert Downey Jr. (Iron Man 3, The Judge) is weer vrienden met zijn beroemde ex-vriendin en voormalig liefde van zijn leven, Sarah Jessica Parker (Sex and the City).

De acteur verklaarde dat hij 'zwaar verliefd' was op de actrice toen zij een relatie hadden van 1984 tot 1991. Sarah Jessica Parker beëindigde de relatie in 1991 in verband met de problemen die ontstonden door de drugsverslaving van Robert.

Tijdens een trip naar New York voor het promoten van Avengers: Age of Ultron, maakte Robert Downey Jr. tijd om 'even langs iemand te gaan waar hij een groot deel van zijn leven mee heeft gedeeld en "hallo" te zeggen'. Hij ontmoette de moeder van drie in haar huis in 'The Big Apple'. Ook zijn ze een hapje gaan eten in een tapas restaurant.

Foto's verwijderd

"Haar zien was als, 'Ze is zo geweldig en zo cool en zo grappig..'. Ik heb de kans gehad om haar kinderen te ontmoeten en ik heb gezien hoe zij en Matthew leven en ik respecteer ze heel erg," aldus de acteur over zijn ontmoeting met de actrice.

Robert was heel erg blij dat ze de donkere periode nu achter zich kunnen laten en weer gewoon vrienden kunnen zijn. "Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen."

NieuwsFilm

meest populair