'Batman v Superman' nipt populairder dan 'Captain America: Civil War'

En hoe populair zijn de andere superheldenfilms die in 2016 verschijnen?

In de POLL van verleden week vroegen we jullie om een oordeel te vellen over de superheldenfilms die in 2016 verschijnen. Een kleine 1.600 mensen gaven gehoor en dit resulteerde in onderstaande uitslag.

De winnaar is niet helemaal aan te wijzen. Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice wist met 34 procent de meeste te stemmen te vergaren, Marvel Studios' Captain America: Civil War gooide ook flink hoge ogen. De film van Anthony en Joe Russo kwam uit op een bijna net zo mooie 32 procent.

Interessanter zijn misschien de titels die daarna volgen. 'Best of the rest' bleek Bryan Singers X-Men: Apocalypse, met een prima 15 procent van de stemmen. Ook Tim Millers langverwachte X-Men spin-off Deadpool en David Ayers DC Comics-film Suicide Squad waren met 8 procent nog redelijk populair. Duidelijk minder scoorden Scott Derricksons Doctor Strange (3%) en de X-Men spin-off Gambit (1%).

1. Batman v Superman: Dawn of Justice - 34%
2. Captain America: Civil War - 32%
3. X-Men: Apocalypse - 15%
4. Deadpool - 8%
5. Suicide Squad - 8%
6. Doctor Strange - 3%
7. Gambit - 1%

Opvallend genoeg is alleen van de winnaar een teaser trailer beschikbaar. Voor een aantal titels moeten de opnames zelfs nog starten. Hieronder de Honest teaser van Dawn of Justice:



NieuwsFilm

meest populair