Chris Pine in beeld voor rol in 'Wonder Woman'

Hij moet Steve Trevor spelen, het oogappeltje van de titelheldin.

Acteur Chris Pine staat volgens Variety op het punt om te tekenen voor de rol van Steve Trevor, de 'love interest' van de titelheldin in de DC superheldenfilm Wonder Woman van Warner Bros.

Pine is uiteraard voor bekend van zijn rol als Captain James T. Kirk in de Star Trek-franchise en hij was recent te zien als de titelheld in Jack Ryan: Shadow Recruit.

Het personage Steve Trevor debuteerde in "All Star Comics" #8 uit 1942. De originele versie van Trevor is een Amerikaanse soldaat die met zijn vliegtuig crasht op Paradise Island. Hiermee onthult hij het bestaan van een geheime samenleving waar ene Diana de prinses van de Amazonen is. Zij groeit uiteraard uit tot Wonder Woman.

Eerder werd Scott Eastwood (Fury) nog in verband gebracht met de rol, maar deze acteur koos vervolgens voor een meer stevige uitdaging. Hij zal namelijk te zien zijn in Suicide Squad, een andere DC/Warner Bros.-superheldenfilm.

Patty Jenkins' Wonder Woman moet in juni 2017 in de bioscoop verschijnen. De titelrol wordt gespeeld door Gal Gadot. Haar zien we overigens al in Batman v Superman: Dawn of Justice. Van Wonder Woman hieronder nieuwe concept-art:

RT! HOT #WONDERWOMAN promo art from #BatmanvSuperman #GalGadot

Een foto die is geplaatst door Heroic Hollywood (@heroichollywood) op



NieuwsFilm

meest populair