James Cameron over 'Terminator Genisys': "Dit is Terminator 3"

"Ik heb de film niet geschreven en geregisseerd... Ik ben slechts een 'fanboy'."

De reeds verschenen beelden van de vijfde Terminator-film Terminator: Genisys werden wisselend ontvangen, maar nu is er een belangrijk persoon die de film op handen draagt. En dit is niemand minder dan James Cameron, regisseur van de geliefde eerste twee films, The Terminator (1984) en Terminator 2: Judgment Day (1991).

Betere reclame lijkt het eerste deel in een geplande nieuwe Terminator-trilogie niet te kunnen krijgen. Nu is het uiteraard uitkijken naar de reactie van de critici en het publiek. Overigens liet Cameron zich in het verleden niet zo positief uit over Terminator Salvation (2009) van regisseur McG, dus wie weet gaat Genisys ons daadwerkelijk verrassen. Camerons rol bij de nieuwe Terminator-film zou zich hebben beperkt tot een adviesgesprek rond het personage van Arnold Schwarzenegger.

Over exact een maand gaat de film van Thor: The Dark World-regisseur Alan Taylor in première. Check hieronder de featurette met de positieve Cameron, begeleid met de nodige beelden uit de film.



NieuwsFilm

meest populair