'Free Fire' verwelkomt Sharlto Copley, Jack Reynor, Sam Riley en Brie Larson

Tegelijkertijd zal de keiharde actiefilm ook afscheid nemen van Luke Evans en Olivia Wilde.

De nieuwste film van Kill List-regisseur Ben Wheatley, Free Fire, is enige veranderingen ondergaan. Deadline bericht dat Luke Evans en Olivia Wilde, die voorheen gecast waren in gewichtige rollen, niet meer van de partij zijn wegens hun overvolle agenda's. Gelukkig zijn er al vervangers gevonden in de vorm van Sharlto Copley (Elysium) en Brie Larson (Short Term 12). Dat niet alleen. Ook is er een hele rij aan andere namen aan de actiefilm toegevoegd, welke al opvallende namen bezat.

De nieuwkomers zijn Jack Reynor, Sam Riley en Noah Taylor. Acteurs die al voorheen een plaatsje bezaten zijn Armie Hammer, Cillian Murphy, Michael Smiley, Enzo Cilenti en Babou Ceesay.

Free Fire, waarbij Martin Scorsese als uitvoerend producent zal optreden, speelt zich eind jaren '70 in Boston af. We zien hoe een vrouw (Larson) een ontmoeting tussen twee Ieren (Murpy en Smiley) en een bende (aangevoerd door Hammer en Copley) in een warenhuis samenbrengt. Er zal een deal plaatsvinden omtrent het verkopen van wapens, maar wanneer iemand jeukende vingers krijgt en begint te schieten is het ieder voor zich.

Het scenario van Free Fire is geschreven door Wheatley en Amy Jump. Laatstgenoemde hielp Wheatley ook met zijn vorige projecten. De opnames zijn afgelopen maandag van start gegaan.



NieuwsFilm

meest populair