De week in trailers: 'X-Men: Days of Future Past', 'Kung Fu Panda 3' en meer

Wat waren de grootste trailer van vorige week?

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van X-Men: Days of Future Past - Rogue Cut, Queen of the Desert, Kung Fu Panda 3, Boulevard en The Secret Life of Pets bekijken.

X-Men: Days of Future Past - Rogue Cut



Geen trailer in de traditionele zin van het woord, maar onderstaande beelden tonen een eerste blik op de rol van het personage Rogue (Anna Paquin) in X-Men: Days of Future Past. Regisseur Bryan Singer moest haar uit de bioscoopversie van de film halen, maar mocht van Fox een speciale versie maken waarin ze toch te zien is. Die komt volgende maand op Blu-ray en Dvd uit.

Niet iedereen is te spreken over de nieuwe versie van de film. Sommigen vinden dat het maar een manier is om extra geld te verdienen, terwijl anderen van mening zijn dat de 17 extra minuten die de film krijgt, een speciale release wel rechtvaardigen.



Queen of the Desert



Queen of the Desert is een nieuwe biografische film van regisseur Werner Herzog. Ditmaal kijkt hij naar het leven van Gertrude Bell, een Brits schrijfster, archeoloog en ontdekkingsreiziger. Hoofdrollen in de film zijn er voor Nicole Kidman en Robert Pattinson. Reacties waren er niet op de trailer.



The Secret Life of Pets



De vijfde animatiefilm van Illumination Entertainment heeft een geinig onderwerp. Centraal staat de vraag wat huisdieren doen als we niet thuis zijn. Getoond wordt het leven van het hondje Max, wiens leven op z'n kop wordt gezet als zijn eigenaar een nieuw huisdier meebrengt. Samen moeten ze een gemeen en door zijn eigenaar verwaarloosd konijn verslaan, dat wraak wil nemen op alle eigenaren en vrolijke huisdieren.

De ontvangst was positief, zoals gebruiker Ice in zijn reactie schrijft: "Die laatste 5 seconden van de trailer zijn toch wel goud waard. Whahaha!" En ook anderen vinden het een erg leuke trailer.



Kung Fu Panda 3



Na een Chinese teaser vorige week, was het afgelopen week tijd voor een heuse Engels gesproken trailer voor DreamWorks Animation film Kung Fu Panda 3. Veel viel er eigenlijk niet eens te zien in de trailer, maar over het verhaal weten we gelukkig al veel. Po (Jack Black) vindt eindelijk zijn vader en moet het opnemen tegen een bovennatuurlijke bedreiging.

De reacties op de trailer zijn gemengd. Sommigen prijzen vooral de stem van Bryan Cranston in de trailer. De acteur is de vader van Po. Anderen vinden de Chinese teaser een stuk beter, vermoedelijk omdat daarin meer van het verhaal getoond werd.



Boulevard



Boulevard is de laatste film waarin Robin Williams te zien zal zijn. De film van regisseur Dito Montiel draait om Nolan, een man met wie op het eerste gezicht weinig aan de hand is. Hij heeft een degelijke baan en een prima huwelijk. Maar Nolan verbergt een lastig geheim: hij is eigenlijk homoseksueel.

De trailer was pakkend en in de reacties vertellen jullie hem graag te willen zien. Velen van ons zijn natuurlijk opgegroeid met het werk van Williams en de laatste kans om zo'n groot acteur in een film te zien is eentje die gegrepen moet worden.



NieuwsFilm

meest populair