Plot details 'The Legend of Conan' door Arnold Schwarzenegger onthuld

De krijgsman is zowel de jongste als de oude niet meer.

Middels de promotietour van Terminator: Genisys is er extra informatie vrijgekomen over een andere iconische rol van de Oostenrijkse Arnold Schwarzenegger. Jaren geleden werd er bekend gemaakt dat de oud-gouverneur wederom de Terminator alsmede Conan the Barbarian zal belichamen in een toekomstige prent. Wat betreft de eerstgenoemde is het niet lang meer wachten, want Genisys komt over twee weken uit. De nieuwste Conan daarentegen, moet nog beginnen met filmen.

Dat heeft echter een reden, want Arnold - op leeftijd - focust zich liever op één ding tegelijkertijd. Zo acht hij het scenario van The Legend of Conan nog niet helemaal goed, hoewel hij er wel over te spreken is. Hij openbaarde aan Nerd Report: "Er moet nog aan gesleuteld worden, maar tot zover hebben ze buitengewoon werk geleverd."

Dat Schwarzenegger een oudere Conan zou spelen is uiteraard niets nieuws, hetzelfde geldt mogelijk voor het plot, waarover de acteur wat te vertellen had. "Ik wilde graag nog een film maken, want ik vond het een leuk idee dat Conan heel lang een koning is geweest en daarna alles opzij schoof om met pensioen te gaan en zich in de bergen terugtrok. Dat idee heeft me altijd aangetrokken. Daarna, uiteraard, wordt hij gevraagd om terug te keren omdat er afschuwelijke en ongelofelijke dingen gebeuren in het koninkrijk. En dat is wanneer de strijd weer begint."

Chris Morgan (47 Ronin, Furious 7) nam in eerste instantie het scenario voor zijn rekening. Daarna nam Andrea Berloff (World Trade Center) het stokje over. Over een regisseur is er nog niets bekend gemaakt. Wel onthulde producent Frederick Malmberg pas geleden dat dit deel mogelijk het fundament wordt van een Conan-filmuniversum.



NieuwsFilm

meest populair