Algemeen

Matt Gerald naast Nikolaj Coster-Waldau in gevangenisfilm 'Shot Caller'

Voorheen waren o.a. Jon Bernthal, Lake Bell, Benjamin Bratt en Holt McCallany aangenomen.

door Rik Timmer op 01.07.2015 om 12:07 in Algemeen
Sinds we eind april hoorden dat Nikolaj Coster-Waldau (Headhunters, tv-serie Game of Thrones) de hoofdrol bemachtigde in een misdaad/gevangenisfilm van Ric Roman Waugh (Snitch), zijn er al vele andere bekende namen aan het project bijgevoegd. Kort na de eerste en cruciaalste rol volgden Lake Bell, Jon Bernthal, Benjamin Bratt, Omari Hardwick en Holt McCallany. Empire meldt nu dat Matt Gerald (Avatar, G.I. Joe: Retaliation) ook een plaatsje in de wacht heeft gesleept.

De gevangenisprent luidt Shot Caller en gaat over een typische familieman (Coster-Waldau) die de bajes in moet en daar al snel de kneepjes leert kennen, waardoor hij als het ware tot een soort gangster getransformeerd wordt. Zodra hij uit de gevangenis komt wordt hij geforceerd om een gigantische, gewelddadige misdaad te plegen in samenwerking met een concurrerende bende. De zojuist toegevoegde Gerald zal een reclasseringsambtenaar spelen die wrok jegens diverse bendeleden bezit.

Regisseur Ric Roman Waugh verzorgde eveneens het scenario en ging zelfs zover om de benodigde research op te doen door undercover te gaan als een reclasseringsambtenaar. De productie is onderlaatst in mei al van kracht gegaan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair