De week in trailers: 'Ant-Man', 'Creed', 'London Has Fallen' en meer

Wat waren vorige week de grootste trailers?

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Ant-Man, Steve Jobs, London Has Fallen, Creed en Snowden.

Ant-Man



Eind deze maand komt er een nieuwe Marvel-film uit in de bioscopen: Ant-Man. Voor die film werd afgelopen week de laatste trailer vrijgegeven, waarin een boel oude beelden nog eens getoond werden. In de film moet meesterdief Scott Lang het Ant-Man pak van Hank Pym dragen om een nieuwe bedreiging tegemoet te treden. Reacties op de trailers zijn wat gemengd; jullie lijken de humor wat flauw te vinden, maar omdat het een Marvel-film is krijgt de film uiteraard wel een kans.



Steve Jobs



De nieuwe film van Danny Boyle wordt een biopic van Apple-oprichter Steve Jobs. In de hoofdrol zien we Michael Fassbender, die in de film een drietal belangrijke periodes uit Jobs' werkzame leven moet laten zien. We zien de lancering van de Mac, de NeXT en de iMac. Eerste reacties op beelden van Fassbender als Jobs waren wat gemengd, maar na het zien van de trailer lijken jullie wat meer overtuigd te zijn.



London Has Fallen



Tijdens de begrafenis van de Engelse premier, komt actieheld Mike Banning erachter dat er een complot is om alle aanwezige wereldleiders te vermoorden. De trailer die je hieronder kan bekijken laat zien dat in elk geval een deel van het complot gerealiseerd wordt, met o.a. de vernietiging van het parlement en andere Londense monumenten. Positieve reacties zijn er alom op de trailer, de visuele effecten zien er goed uit en het wordt waarschijnlijk een actiefilm zoals die die verwacht.



Creed



Creed is een spin-off van de bekende Rocky-franchise. Ditmaal speelt Sylvester Stallone een gepensioeneerde Rocky Balboa, die Adonis Johnson (Michael B. Jordan) onder zijn vleugels neemt als leerling. Adonis is de zoon van Balboa
S oude vriend Apollo Creed, dus hem verder helpen in de bokswereld past wel bij Balboa. De trailer wordt erg goed ontvangen, en jullie hebben het gevoel dat de film een goede spin-off wordt, waarbij de focus echt niet op Balboa komt te liggen.



Snowden



De nieuwe film van Oliver Stone draait om de beroemde klokkenluider Edward Snowden. Hij werkte voor de CIA en de NSA en lekte miljoen documenten aan de Britse krant The Guardian. Samen lieten ze de praktijken van de organisatie zien, die massaal inwoners van de VS en andere landen bespioneert. Jullie zijn erg benieuwd naar de film en hopen dat Stone hiermee terug in vorm keert.




NieuwsFilm

meest populair