Algemeen

Michael Sheen speelt een robot in romantische sci-fi 'Passengers'

Hij voegt zich bij een cast bestaande uit Jennifer Lawrence en Chris Pratt.

door Rik Timmer op 21.07.2015 om 17:25 in Algemeen
Variety bevestigt dat Michael Sheen (tv-serie Masters of Sex) in Passengers zal voorkomen, een sciencefictionfilm met romantiek van regisseur Morten Tyldums (The Imitation Game). Voor Sheens casting behaalden Chris Pratt en Jennifer Lawrence een hoofdrol. Het project is momenteel in ontwikkeling bij Sony.

Passengers speelt zich af op een ruimteschip in de toekomst. Duizenden passagiers bevinden zich op het toestel welke een ruimtevaart ondergaat op weg naar een verafgelegen nieuwe planeet. De reizigers zijn in cryoslaap, op één man na (Pratt). Hij bezit het ongeluk 90 jaar eerder dan gepland wakker te worden wegens een storing in zijn slaapcapsule. Niet in staat om het probleem te verhelpen en een eenzame tijd tegemoet gaan die in zijn dood zal resulteren, besluit hij enigszins egoïstisch een mede-passagier (Lawrence) wakker te maken.

De twee individuen, die weldra in een liefdesverhaal verkeren, zijn niet helemaal alleen. Sheen zal een robot spelen die ook aan boord is. Jon Spaihts (Doctor Strange) heeft het scenario neergekrabbeld. Wanneer het filmen zal beginnen is nog niet bekend. Het hangt nu af van de agenda's die de betrokkenen hanteren.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair