Lady Sif krijgt centrale rol in 'Thor: Ragnarok'

En Captain America: Civil War leidt tot derde Thor.

Tegenover de Los Angeles Times heeft actrice Jaimie Alexander onthuld dat ze een centrale rol krijgt in de derde Thor-film, Thor: Ragnarok. In de eerdere films speelde Alexander ook al de rol van het strijdbare personage Lady Sif.

"Ik denk dat Marvel mij bepaalde dingen niet vertelt aangezien ze weten hoe ik ben. Ik flap er namelijk nog wel eens wat uit," aldus Alexander tegenover LA Times. "Maar ik weet dat ik in Thor 3 zit en dat Sif een centrale rol krijgt in die film. Ik kan nog niet vertellen hoe en wat, dan vermoorden ze me."

Naast een aandeel in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) heeft Alexander ook gastoptredens gehad in de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D. Ook gaf de actrice aan dat er genoeg 'easter eggs' in Agents of S.H.I.E.L.D., The Avengers (vermoedelijk - ook - Age of Ultron) en het volgend jaar te verschijnen Captain America: Civil War aanwezig zijn die hinten naar Ragnarok.

Een regisseur is vooralsnog niet gevonden voor de derde Thor-film. Uiteraard keren er voldoende personages terug, waaronder Chris Hemsworth als Thor en Tom Hiddleston als Loki. Vanaf 2 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair