De grootste trailers: 'Spectre', 'Maze Runner' en meer

Verder nog The Hunger Games, The Good Dinosaur en War Pigs...

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Spectre, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, The Good Dinosaur, Maze Runner: The Scorch Trials en War Pigs bekijken.

Spectre



Afgelopen week werd de eerste volledige trailer vrijgegeven voor de 24ste James Bond-film, Spectre. De promotiecampagne van de film is flink op gang aan het komen en de komende maanden kunnen we nog veel materiaal verwachten voor wat de meest persoonlijke Bond-film tot nu toe moet worden. James Bond onderzoekt de sinistere organisatie Spectre, waar hij een persoonlijke band mee blijkt te hebben. En M. moet vechten voor het voortbestaan van de MI6.

De reacties op de trailer zijn ontzettend positief. Bijna iedereen die reageerde op ons trailerbericht, gaf te kennen niet te kunnen wachten op de film. Zoals Jurgen51 het treffend omschrijft: "Jaaaaaaa Fuck yeaaahhhhh!!!! :-) Deze wil ik zien!!!!"



The Hunger Games: Mockingjay - Part 2



Mockingjay - Part 2 brengt een einde aan de franchise die enkele jaren geleden begonnen werd. Katniss Everdeen is allang geen lieverdje meer, maar een geharde rebel die leiding geeft aan het verzet tegen het Capitool. President Snow heeft echter ook nog wat troeven achter de hand en dat leidt in deze film tot een harde confrontatie.

De reacties op de trailer zijn overwegend positief, al merken sommigen van jullie op dat de boel een beetje voelt alsof de franchise uitgemolken wordt. Wezel schrijft: "Maar dit ziet er erg vermakelijk uit, misschien toch een biosscoop bezoekje waard."



The Good Dinosaur



De tweede Pixar-film van het jaar is het door problemen geteisterde The Good Dinosaur. Nu de film eindelijk dichterbij zijn release komt, is de eerste volledige trailer vrijgegeven. De film stelt een vraag: Wat als de asteroïde, die de levensomstandigheden op Aarde voor altijd veranderden, de planeet zou missen en gigantische dinosaurussen nooit uit zouden zijn gestorven? De film neemt je mee op een epische reis door de wereld van dinosaurussen, waar een Apatosaurus met de naam Arlo een onwaarschijnlijke vriend in een mens vindt. Terwijl ze door een moeilijk en mysterieus landschap reizen, leert Arlo zijn angsten tegemoet te treden en ontdekt hij waar hij toe in staat is.

De reacties op de trailer zijn grotendeels gemengd, zoals Olrik het redelijk treffend zegt: "Ben niet bepaald omvergeblazen door deze trailer, maar hij was wel degelijk geslaagd. Ben benieuwd!"



Maze Runner: The Scorch Trials



Vorig jaar werd de Maze Runner franchise gelanceerd, één van de weinige succesvolle pogingen tot het lanceren van een YA-franchise. Het geheel volgde een groep jongeren die woonde in een doolhof. Aan het einde van de eerste film wisten ze daaruit te ontsnappen en nu moeten de jongeren verder zien te overleven, in een wereld die grotendeels verwoest blijkt. Uit de reacties blijtk dat jullie de film wel een kans geven, maar het niet perse een erg goede franchise vinden.



War Pigs



Of War Pigs überhaupt in de bioscoop gaat draaien, is maar de vraag. Amusant was onderstaande trailer in elk geval wel. Centraal staat een groep miskleunen die op missie op grondgebied van de Nazi's moeten. Hun doel: de Nazi's uitschakelen, tegen welke prijs dan ook.



NieuwsFilm

meest populair