Fox blijft "toegewijd" aan 'Fantastic Four'-franchise

Maar zou het vervolg willen vervangen door een vervolg op Deadpool.

Toen Josh Tranks Fantastic Four-film aangekondigd werd, prikte Fox meteen een releasedatum voor een vervolg, Die zou in 2017 uit moeten komen, maar er is nu zoveel gebeurd met de film dat het onwaarschijnlijk lijkt dat er een vervolg komt. Toch vertelde Fox aan THR nog altijd toegewijd te blijven aan de franchise en nieuwe stappen te bekijken.

”Ondanks dat we teleurgesteld zijn, blijven we toegewijd aan deze personages en hebben we veel om naar uit te kijken in ons Marvel-universum,” vertelde Fox domestic distribution chief Chirs Aronson. Toch beleefde de film met zijn opening van 26,2 miljoen dollar de op één na slechtste opening ooit voor een Marvel-film. Alleen Ghost Rider: Spirit of Vengenace deed het slechter, met een opening van 22,1 miljoen dollar.

Of Fox dat vervolg echt uitbrengt is nog niet zeker. Volgens The Daily Superhero kijkt Fox naar de mogelijkheid om een vervolg op Tim Millers Deadpool op fast track te zetten. Die zou dan uit moeten komen, in plaats van Fantastic Four 2.

Toch lijkt de studio nog niet van plan te zijn om de franchise op te geven. Volgens diverse mensen op Twitter, deelt Fox tijdens Amerikaanse screenings papieren uit waarin mensen kunnen aangeven wat volgens hen de juiste nieuwe richting is voor de franchise. Mogelijk volgt er dus weer een reboot, of komt er toch een totaal anders opgezet vervolg.

Heb jij de film al gezien?



NieuwsFilm

meest populair