De grootste trailers: 'Deadpool', 'Everest' en meer

We hebben ook Popoz, Stonewall en By the Sea.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Deadpool, Popoz, Everest, Stonewall en By the Sea bekijken.

Deadpool



Vorige week werd de trailer voor Tim Millers Deadpool in twee varianten vrijgegeven: eentje was red band en de andere wat kindvriendelijker. Toch lijkt deze oorsprongsfilm van Wade Wilson, gespeeld door Ryan Reynolds, niet enorm kindvriendelijk. We zien hoe de beste man onderwerp wordt van een reeks experimenten, als gevolg waarvan hij superkrachten krijgt. Daarna besluit hij die krachten te gebruiken als huurling.

David1 vat de reacties mooi samen: "Wow. Ziet er onwijs tof uit. Eindelijk weer een anti-kindvriendelijke comic verfilming. Ik kan dit alleen maar toe juichen! Ik vind het ook erg tof hoe deze film uiteindelijk tot stand is gekomen. "



Popoz



Het was al een tv-serie op Comedy Central, maar nu komt er ook een bioscoopfilm rond de avonturen van de te fanatieke rechercheurs Ivo en Randy. De twee moeten het ditmaal opnemen tegen een superschurk: Mercator. Kunnen ze hem een halt toe roepen? Vast wel, maar dat zal in elk geval gepaard gaan met een boel actie.

Kurtje79 aan het woord: "Ze hebben in ieder geval niet bezuinigd bij het maken van deze film. Ziet er visueel best goed uit voor een Nederlandse film. "



Everest



Everest is gebaseerd op het boek Into Thin Air van Jon Krakauers en draait om een waargebeurd verhaal, dat zich op de top van de wereld afspeelt. We zien hoe een groep bergbeklimmers vol goede moed de Mount Everest beklimt, maar in grote problemen raken als een sneeuwstorm hen overvalt.

Brasco reageert treffend op de trailer: "Lijkt mij een spannende film, ga het wel zien in de bioscoop op het grote scherm."



Stonewall



De nieuwe film van Roland Emmerich is geen rampenfilm, maar een waargebeurd verhaal van hoe een jonge man betrokken raakt bij de Stonewall Rellen. Deze demonstraties vonden in 1969 plaats in New York door de homoseksuele gemeenschap. De gebeurtenissen leidden tot een gewelddadige confrontatie met de politie bij de Stonewall Inn, een bar voor homoseksuelen in NYC.

Jullie lijken er niet al teveel van te verwachten. Benjamin aan het woord: "Geeft mij een "Pride meets Selma"-gevoel."



By the Sea



De nieuwe film van Angelina Jolie, waarin ze ook een hoofdrol speelt, samen met haar echtgenoot Brad Pitt. By the Sea speelt zich af in het Frankrijk van de jaren zeventig en volgt voormalig danseres Vanessa en haar man Roland, een schrijver. Hun huwelijk staat door het vele gereis op instorten. Ze vinden echter rust in een kleine badplaats, waar ze in contact komen met enkele medereizigers en inwoners. Op den duur beginnen Vanessa en Roland langzaam te accepteren wat er allemaal mis is met hun huwelijk en levens.



NieuwsFilm

meest populair