Orlando Bloom officieel terug voor 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

En er is een officieel logo vrijgegeven voor de film.

Natuurlijk had Disney het tijdens de D23 Expo ook over Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Niet alleen werd bevestigd dat Orlando Bloom terug zou keren voor de franchise als Will Turner, ook is er een officieel logo vrijgegeven.

Will Turner was natuurlijk niet te zien in de vorige film in de franchise, On Stranger Tides, waarin Jack Sparrow (Johnny Depp) de voornaamste hoofdpersoon werd. De film was kritisch niet zo’n groot succes, waardoor de filmmakers waarschijnlijk besloten hebben te proberen Bloom terug te halen. De acteur wilde naar het schijnt oorspronkelijk niet meer, maar heeft dus alsnog besloten terug te keren naar de franchise.

In de laatste film waarin hij te zien was, At World’s End, werd Turner nog de kapitein van de Flying Dutchman. Dat past in lijn met het verhaal van deze nieuwe film, waarin Jack Sparrow opgejaagd wordt door de spookpiraten van zijn voormalige aartsvijand, Kapitein Salazar (Javier Bardem). Om hen tegen te houden en hen ervan te weerhouden alle piraten te doden, moet Jack de Drietand van Poseidon vinden. Wellicht past Will Turner wel binnen die zoektocht.

Hoe groot de rol van Bloom wordt, is overigens niet bekend gemaakt. Het is nog even wachten voordat we daar iets over weten, want de film staat pas voor juli 2017 gepland.



NieuwsFilm

meest populair