Gerucht: George Miller regisseert 'Man of Steel 2'

Dit beweert de regisseur van 'The Death of Superman Lives'.

Misschien is het een PR-praatje om zijn docu The Death of Superman Lives onder de aandacht te brengen, maar de regisseur van de documentaire John Schnepp meldt dat niemand minder dan George Miller (Mad Max: Fury Road) een tweede Man of Steel gaat regisseren voor Warner Bros. Pictures.

Schnepp onthulde dit in een gesprek met Popcorn Talk. Volgens hem heeft Warner Bros. Miller al bereid gevonden om de opvolger te gaan regisseren. Heel raar zou dit overigens niet zijn. Miller en Warner leverden samen het zeer succesvolle en zeker netjes presterende Mad Max: Fury Road af en in het verleden werd hij aangesteld voor de regie van de later gecancelde Justice League.

Het is overigens nog helemaal niet duidelijk of er wel - op korte termijn - een tweede Man of Steel komt. Een opvolger op de film van Zack Snyder is namelijk nog niet officieel aangekondigd, al werd tijdens de onthulling van de Warner/DC-plannen wel medegedeeld dat deze voor 2019 zou moeten uitkomen.

Het heeft er dus alle schijn van dat de het DC filmuniversum nog iets uitgebreid wordt. Onlangs werd duidelijk dat Ben Affleck een nieuwe solo Batman-film gaat regisseren. Deze zou zelfs kunnen uitmonden in een nieuwe trilogie.



NieuwsFilm

meest populair