'War Machine' met Brad Pitt vindt vier nieuwe namen

De cast, die voorheen enkel uit Pitt en Topher Grace bestond, neemt steeds meer vorm aan.

Regisseur/scenarist David Michôd is de laatste week druk bezig met het aannemen van acteurs voor zijn War Machine, welke hij in samenwerking met Netflix en Plan B Entertainment schept. Laatstgenoemde bedrijf is tevens opgericht door Brad Pitt, die de gewichtigste hoofdrol in de satirische oorlogsfilm zal vervullen. Vorige week kregen we mee dat Topher Grace een persoon zal belichamen die zich bezig houdt met de pers en de media. Sindsdien zijn er vier nieuwe rollen ingevuld.

Het gaat om Anthony Michael Hall (Foxcatcher), Will Poulter (We're the Millers), Keith Stanfield (Short Term 12) en Scoot McNairy. McNairy wordt hierbij herenigd met Pitt en Michôd, met wie hij respectievelijk Killing Them Softly en The Rover maakte. Over de inhoud van de rollen is weinig bekend, behalve dat Anthony Michael Hall de linkerhand van Pitt zal spelen, generaal Hank Pulver. Die zou losjes gebaseerd zijn op generaal Mike Flynn.

War Machine zal een adaptatie worden naar een boek van journalist Michael Hastings, The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan. Pitt draaft op als de man die de Amerikaanse manschappen overzag tijdens de bovengenoemde oorlog en simultaan te maken kreeg met corruptie en andere puinhopen die zijn missie hinderden.

De zwarte oorlogsfilm zal volgend jaar op Netflix vrijgegeven worden en gelimiteerd uitkomen in de Amerikaanse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair