Algemeen

Superman in 'Suicide Squad'?

Henry Cavill geeft uitsluitsel en een nieuwe foto van Killer Croc en Deadshot.

door Bram de Groot op 24.08.2015 om 10:31 in Algemeen
Het mag ondertussen geen geheim zijn dat Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) een rol/cameo heeft in Suicide Squad, de tweede DC Extended Universe-film van 2016. Tijdens een interview met Henry Cavill werd duidelijk of Superman ook te zien is in de film van Fury-regisseur David Ayer.

Op de vraag of hij te zien is in Suicide Squad was Cavill, die in Batman v Superman: Dawn of Justice voor een tweede keer de rol speelt van de man van staal, duidelijk: "No." De vraag of hij in een eventuele tweede Suicide Squad te zien is, beantwoordde Cavill met: "Ik zou erin kunnen zitten!"

Superman zien we overigens komende jaren niet alleen in Dawn of Justice. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Cavill ook getekend voor de twee Justice League-delen, The Justice League Part One (2017) en The Justice League Part Two (2018). Daarnaast zou hij mogelijk te zien zijn in Man of Steel 2, volgens geruchten geregisseerd door Mad Max-regisseur George Miller. Dawn of Justice verschijnt 24 maart 2016 en Suicide Squad draait vanaf 4 augustus 2016.

Hieronder trouwens nog een setfoto van Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) en Deadshot (Will Smith), ter gelijkheid van de verjaardag van de flink geschminkte acteur.
26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Oh man ik vind het super dat ze Croc gewoon met prostethics hebben gedaan Smiley face

meanrat

Avatar

"Daarnaast zou hij mogelijk te zien zijn in Man of Steel 2, volgens geruchten geregisseerd door Mad Max-regisseur George Miller.


Dit is zo'n stomme zin. Natuurlijk is het nog niet officieel, maar breng het niet alsof het een enorme verrassing is als hij daadwerkelijk 'te zien' zou zijn in een film over...hemzelf...?!

Anyhow, qua trailers ziet het er allemaal weer goed uit. Ik hoop toch weer een beetje dat Zack Snyder zich herpakt en nu wel een goede film aflevert. Toch betwijfel ik het. Want Man of Steel (zat Cavill daar nou ook in of had ie een cameo? :|) was echt bar slecht. Mooi dat Miller misschien het stokje gaat overnemen. Ik hoop het van harte.

michaelbay

Avatar

Jij 'vindt' man of steel barslecht. ik ''vind' em echt zo extreem goed.
wat een brute actiefilm. het is allemaal een mening.

de 7.2 op imdb geeft trouwens aan dat meer mensen er positief over zijn dan negatief.
dus stop met je mening geven alsof het een feit is.

van mij mag die man nog 5 superman films maken.

benjamin

Avatar

michaelbay "dus stop met je mening geven alsof het een feit is. "
De reden waarom meningen hier vaak gegeven worden zonder "ik vind" erbij is omdat men ervan uitgaat dat de andere lezers slim genoeg zelf door te hebben dat het om een mening gaat.

flep

Avatar

michaelbay "jij 'vindt' man of steel barslecht. ik ''vind' em echt zo extreem goed.
wat een brute actiefilm. het is allemaal een mening.

de 7.2 op imdb geeft trouwens aan dat meer mensen er positief over zijn dan negatief.
dus stop met je mening geven alsof het een feit is.

van mij mag die man nog 5 superman films maken."


Helemaal met je eens. Man of steel vind ik zelf één van de betere superheldenfilms.

Maarja hoge bomen vangen veel wind. Als iemand die film slecht vindt, waarom zijn ze dan toch reacties aan het geven op nieuws omtrent een 2e deel?

brawljeff

Avatar

Eerste helft van Man of Steel was echt perfect. Tweede helft vond ik zelf zwaar tegenvallen omdat het teveel actie achter elkaar was. Volgens mij was dat de mening van veel mensen dus wellicht luistert Snyder daarnaar.

Sowieso dat Superman wel in meerdere DC films een cameo gaat krijgen. In Wonder Woman wellicht ook wel.

Chrischzz

Avatar

flep "Helemaal met je eens. Man of steel vind ik zelf één van de betere superheldenfilms. "


MoS was best aardig..

Alleen naar het einde toe werd ik het wel zat.. Net even te veel destructie em Supes gevecht met de Dubstep-machine was wat te..

Tot aan daar was het leuk..Ontopic: SuicideSquad zien ik zekers zitten.. Al ben ik van mening dat Superman daar niet in thuis hoort.. Als cameo misschien leuk, maar meer ook niet..

Olrik

Avatar

Mooi om te zien dat ze croc met prostethics hebben gedaan. Zie je veel te weinig de laatste jaren.

MoJo

Avatar

benjamin "De reden waarom meningen hier vaak gegeven worden zonder "ik vind" erbij is omdat men ervan uitgaat dat de andere lezers slim genoeg zelf door te hebben dat het om een mening gaat."


Dit dus! zou een hoop zinloze discussies schelen.

flep

Avatar

Ik hou er wel van als er lange actie scènes in zitten. zeker als de opbouw vooraf goed is. Lijkt me ook wel bij snyder passen als ik kijk naar andere films van hem. Hij weet actie mooi neer te zetten en neemt daar dan ook de tijd voor. Ik kijk ook graag in de bios omdat daar actie scènes goed tot het recht komen. Dus ik hoop op nog meer actie ;)

YOLO

Avatar

flep "
Maarja hoge bomen vangen veel wind. Als iemand die film slecht vindt, waarom zijn ze dan toch reacties aan het geven op nieuws omtrent een 2e deel?"
Ligt eraan wat voor reacties.

Ik was ook niet gecharmeerd van MoS. Maar dat wil niet zeggen dat ik wel nieuwsgierig naar MoS 2 (en ook naar BvS + de rest van DC). Sequels kunnen altijd hun voorganger overtreffen (dat gezegd te hebben, dat lukt niet altijd).

Webjoker

Avatar

Betteridge's law of headlines

Betteridge's law of headlines is an adage that states: "Any headline that ends in a question mark can be answered by the word no." It is named after Ian Betteridge, a British technology journalist, although the principle is much older.

flep

Avatar

YOLO "Ligt eraan wat voor reacties.

Ik was ook niet gecharmeerd van MoS. Maar dat wil niet zeggen dat ik wel nieuwsgierig naar MoS 2 (en ook naar BvS + de rest van DC). Sequels kunnen altijd hun voorganger overtreffen (dat gezegd te hebben, dat lukt niet altijd)."


Ja als je de film niet erg goed vond, kun je wat beters verwachten bij een 2e deel. Maar als iemand zoals hier boven aan geeft dat die bar slecht is. ... zou ik zeggen dat het niet zijn type film en of regisseur is. En dan kun je naar mijn idee beter reacties laten liggen. Ze zullen het roer bij zo'n 2e deel vast niet helemaal omgooien. Ik heb ook films welke ik helemaal niets vind, maar ben daar ook niet mee bezig omdat het mijn soort niet is.

Glennekeeeee

Avatar

MoJo "Dit dus! zou een hoop zinloze discussies schelen."


Zoveel moeite lijkt het me anders niet om een simpele 'ik vind' of gelijkaardige te typen en dat zou ook een hoop zinloze discussies schelen

Shifty777

Avatar

flep "Ja als je de film niet erg goed vond, kun je wat beters verwachten bij een 2e deel. Maar als iemand zoals hier boven aan geeft dat die bar slecht is. ... zou ik zeggen dat het niet zijn type film en of regisseur is. En dan kun je naar mijn idee beter reacties laten liggen. Ze zullen het roer bij zo'n 2e deel vast niet helemaal omgooien. Ik heb ook films welke ik helemaal niets vind, maar ben daar ook niet mee bezig omdat het mijn soort niet is."


Iets slecht vinden en iets niet je smaak vinden, zijn naar mijn mening nog altijd twee verschillende dingen. Als je niet meer mag plaatsen dat je iets niet goed vond maar enkel als dit wel het geval is, worden deze sites toch ook erg saai. Nou zijn de meningen over Men of Steel zo verdeeld (heb hem zelf niet gezien), dat ik echt geen conclusie kan trekken of hij goed of slecht is. Bij een film als Troll 2 is dat natuurlijk makkelijker.

Shifty777

Avatar

meanrat "Dit is zo'n stomme zin. Natuurlijk is het nog niet officieel, maar breng het niet alsof het een enorme verrassing is als hij daadwerkelijk 'te zien' zou zijn in een film over...hemzelf...?"


Ik geloof niet dat ze zijn medewerking in twijfel trekken, maar het feit of die film er überhaupt nog gaat komen. In een vorig artikel hierover schreven ze ook dat het onzeker lijkt of Man of Steel 2 er gaat komen.

flep

Avatar

Shifty777 "Iets slecht vinden en iets niet je smaak vinden, zijn naar mijn mening nog altijd twee verschillende dingen. Als je niet meer mag plaatsen dat je iets niet goed vond maar enkel als dit wel het geval is, worden deze sites toch ook erg saai. Nou zijn de meningen over Men of Steel zo verdeeld (heb hem zelf niet gezien), dat ik echt geen conclusie kan trekken of hij goed of slecht is. Bij een film als Troll 2 is dat natuurlijk makkelijker."


Mee eens. Ik vind het juist interessant te horen wat de mening van anderen is. Hier boven werdt een argument gegeven van te lange actie scenes. Terwijl ikzelf dat juist leuk vind.

Echter wanneer je een film bar slecht vindt, dan vraag ik me af of het wel jouw soort film is en je niet beter op andere films kan richten (met comentaar)

M0vieFreak

Avatar

Superman hoeft nog niet in Suicide Squad, zoals Hanry Cavill dat zegt, kan hij wel in deel twee een rol hebben. Ik ben ook erg blij dat Killer Croc niet cgi is. Leuke foto ook. :D

Ze zijn nu ook officieel klaar met filmen.

Decepticon

Avatar

Superman hoeft idd niet in Suicicde Squad, dat is meer de wereld van Batman, maar een cameo zou zeker leuk zijn.

Ik ga er vanuit dat Cavill al getekend heeft, of iig gaat tekenen voor Justice League Part 1 & 2, want als dat niet (is) gebeurd, mogen ze van mij direct stoppen met het DC Universe.
Het is begonnen met Man of Steel en ik persoonlijk zie Cavills Superman min of meer als hoofdfiguur in deze DC universe en zie hem ook min of meer als de good guy in BvS en Batman als bad buy.
Ook al krijgen ze te maken met een bad guy waar ze samen tegen op moeten treden.

SunChaser

Avatar

Superman is mogelijk te zien in Man of Steel 2. 😄😄

Het staat er echt .

MoS was bizar slecht

movieboy

Avatar

meanrat "Dit is zo'n stomme zin. Natuurlijk is het nog niet officieel, maar breng het niet alsof het een enorme verrassing is als hij daadwerkelijk 'te zien' zou zijn "


Echt he haha rare zin.. tenzij er iemand anders the mos speelt.

adofmirosch

Avatar

Superman kan heel suicide squad in zijn eentje aan.
Maar het gaat waarschijnlijk over een cameo.

bigmichiel

Avatar

flep "Echter wanneer je een film bar slecht vindt, dan vraag ik me af of het wel jouw soort film is en je niet beter op andere films kan richten (met comentaar)"


Uhm, nee? Ik kijk graag science fiction films of post apocalyptische. Dat wil nog niet zeggen dat ik automatisch iedere film in dat genre/ binnen die soort geweldig vind.

Zo vind ik Men of Steel zelf ook niet veel bijzonders, terwijl ik toch zo'n beetje iedere superhelden film wel kijk of heb gezien en er echt hele goede films tussen zitten. Het is zeker wel mijn soort film, maar die specifieke film vind ik gewoon minder goed.

En ja, zowel positieve als negatieve reacties dien je te laten horen. Geen zin in propaganda of omgekeerde censuur, kun je net zo goed alle comment gedeeltes over het hele web weghalen.

NieuwsFilm

meest populair