Superman in 'Suicide Squad'?

Henry Cavill geeft uitsluitsel en een nieuwe foto van Killer Croc en Deadshot.

Het mag ondertussen geen geheim zijn dat Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) een rol/cameo heeft in Suicide Squad, de tweede DC Extended Universe-film van 2016. Tijdens een interview met Henry Cavill werd duidelijk of Superman ook te zien is in de film van Fury-regisseur David Ayer.

Op de vraag of hij te zien is in Suicide Squad was Cavill, die in Batman v Superman: Dawn of Justice voor een tweede keer de rol speelt van de man van staal, duidelijk: "No." De vraag of hij in een eventuele tweede Suicide Squad te zien is, beantwoordde Cavill met: "Ik zou erin kunnen zitten!"

Superman zien we overigens komende jaren niet alleen in Dawn of Justice. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Cavill ook getekend voor de twee Justice League-delen, The Justice League Part One (2017) en The Justice League Part Two (2018). Daarnaast zou hij mogelijk te zien zijn in Man of Steel 2, volgens geruchten geregisseerd door Mad Max-regisseur George Miller. Dawn of Justice verschijnt 24 maart 2016 en Suicide Squad draait vanaf 4 augustus 2016.


Hieronder trouwens nog een setfoto van Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) en Deadshot (Will Smith), ter gelijkheid van de verjaardag van de flink geschminkte acteur.



NieuwsFilm

meest populair