Voorlopig geen dramafilms voor T.J. Miller

De 'Deadpool'-acteur vindt het maar vreemd dat komedianten daar interesse in tonen.

De red-band trailer van de animatiefilm Hell and Back belandde vorige week op het internet, wat ernaar toe leidde dat Yahoo! een aantal vragen had voor één van de stemacteurs: T.J. Miller, die we in titels als She's Out of My League en Transformers: Age of Extinction zagen en royaal konden horen in Cloverfield en Big Hero 6. De 34-jarige Amerikaan legde uit het wonderbaarlijk te vinden dat acteurs van komedies naar drama's stappen.

Hij acht het o.a. onrustbarend. "Ik maak geen grap. Ik vind het compleet vreemd als iemand een geweldige komediant wordt - wat ik nog steeds moet worden - en dan hebben ze opeens zoiets van: 'Oké, ik heb mijn hele leven gespendeerd om jullie aan het lachen te krijgen, nu moeten jullie zien hoe ik huil.' Het is krankzinnig. Volkomen belachelijk."

Miller geeft nergens aan dat het zonde van de tijd is, maar hij wil ook niet dat grappenmakers hun nieuwe ingeslagen wegen berouwen. Daarom biedt hij de volgende raadgeving aan: "Ga iets op eigen houtje doen. Ga een korte film maken, een drama, waarin je huilt en plaats dat op het internet. Je ziet mij niet op de deur van 'House of Cards' kloppen om te zien of er ruimte voor me is. Er zijn mensen in overvloed die zulke rollen goed kunnen uitvoeren."



NieuwsFilm

meest populair