Mads Mikkelsen als slechterik in 'Doctor Strange'

Na het mislopen van een rol in Thor: The Dark World dan nu toch in het Marvel Cinematic Universe.

Gisteren werd nog bekend dat Mads Mikkelsen niet als slechterik te zien is in Rogue One: A Star Wars Story en nu is door Variety onthuld dat de Deens topacteur in gesprek is voor een villain-rol in Marvel Studios' Doctor Strange.

Variety wist niet te vertellen om welk personage het zou gaan, maar het is wel duidelijk dat hij niet de enige schurk zal zijn. Eerder werd Chiwetel Ejiofor al aangetrokken om de rol te spelen van Baron Mordo. Mikkelsen was overigens al eens in beeld voor een Marvel Studios-film. Hij was in de race voor de rol van slechterik Malekith in Thor: The Dark World uit 2013. De rol belandde uiteindelijk in de schoot van Christopher Eccleston.

Voor de superheldenfilm van regisseur Scott Derrickson is ook een rol toebedeeld aan Tilda Swinton (The Ancient One) en Rachel McAdams zou in beeld zijn voor een nog onbekende rol. De titelrol is voor niemand minder dan Benedict Cumberbatch. De opnames starten in november en vanaf 3 november 2016 draait Doctor Strange in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair