Matt Damon onthult plotdetails 'Bourne 5'

De opnames voor de "post-Snowden"-film gaan aankomende week van start.

De fans van Matt Damon kijken al uit naar 1 oktober, aangezien dan zijn nieuwste film uitkomt: Ridley Scotts The Martian. De acteur zelf zal op dat moment alweer bezig zijn met een volgend groot project. Hij start namelijk met de opnames voor zijn vierde Jason Bourne-film, samen met regisseur Paul Greengrass. Tegenover BuzzFeed liet Damon e.e.a. los over "Bourne 5."

"Zonder al teveel weg te geven, het is Bourne door een soberheid-doorzeefd Europa en in een post-Snowden wereld," aldus Damon. "Het lijkt erop dat er veel is veranderd, weet je. Er zijn allerlei meningen over spioneren, de burgervrijheid en de ware aard van democratie."

Ook liet Damon weten waar de film wordt opgenomen: "We beginnen in Griekenland, je weet wel, het begin van de democratie. En de film eindigt in Las Vegas, de meest groteske incarnatie van...

Verder is er nog weinig duidelijk over de nieuwe Bourne. Wel zal het geen cross-over worden met de spin-off The Bourne Legacy (2012) waarin Jeremy Renner de hoofdrol speelde. Tevens is bekend dat ook Julia Stiles terugkeert en Alicia Vikander en Tommy Lee Jones zijn aangetrokken voor nieuwe rollen. Viggo Mortensen zou in beeld zijn voor de nog titelloze film die gepland staat voor 29 juli 2016.



NieuwsFilm

meest populair