Emma Roberts en Evan Peters terug bij elkaar

Een kleine drie maanden geleden hadden ze een punt achter hun verloving gezet.

De liefde tussen actrice Emma Roberts (We're the Millers) en Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) is tijdloos. De twee zijn naar verluidt weer een stel, nadat ze in juni uit elkaar waren gegaan. Destijds onthulde men dat ze hun verloving niet meer zagen zitten en niet voor elkaar geschapen waren. Ook zouden de 24-jarige Roberts en de 28-jarige Peters problemen hebben ervoeren vanwege conflicten met hun werkroosters. Volgens velen hebben ze altijd een vurige relatie gedeeld, waarbij nog weleens een woordenstrijd losbarstte.

Us Weekly berichtte over de reünie. Een ingewijde zou hun hebben verteld dat de romance weer op de rails is. Het tweetal werd tevens in Hollywood gezien, tijdens een gezellig dinertje. Het is denkbaar dat Roberts en Peters opnieuw in elkaars armen beland zijn na de opnames van het vierde seizoen van de tv-serie American Horror Story. De twee zullen immers aan het eind van het seizoen enkele scènes delen.

Het acteurskoppel leerde elkaar kennen op de set van Adult World in 2012. Een jaar later achtten ze huwelijksmateriaal te zijn, klaar om verloofd te raken. Nochtans werden Roberts en Peters met enkele vervelende ruzies geconfronteerd. Een dieptepunt vond plaats in 2013, nadat de Scream 4-actrice haar vriendje een bloedneus en een bijtwond schonk. Zelfs de politie werd bij het incident betrokken.



NieuwsFilm

meest populair