Eerste officiële trailer 'The Jungle Book'!

'Iron Man'-regisseur Jon Favreau levert een visueel spektakelstuk af!

Daar is ie dan! Na de tease en de gelekte versie zie je hieronder de officiële trailer voor Walt Disneys en Jon Favreau's sprookjesfilm The Jungle Book. De beelden laten zien dat het overduidelijk een soort Avatar is waarin de live action-beelden overduidelijk worden gedomineerd door visuele effecten van de bovenste plank. De voice-over is van python Kaa, met de stem van Scarlett Johansson.


Hieronder ook een eerste officiële foto, via Empire:



The Jungle Book, welke op 28 april 2016 in première gaat, is één van de drie Walt Disney live-action sprookjesfilms van 2016. Ook Alice Through the Looking Glass (1 juni 2016) en Pete's Dragon (17 augustus 2016) verschijnen volgend jaar. In 2017 geven Warner Bros. en Andy Serkis hun visie op The Jungle Book in The Jungle Book: Origins (5 oktober 2017).

The Jungle Book volgt uiteraard Mowgli (Neel Sethi), een jongetje die wordt grootgebracht door wolven. Hij is echter niet meer welkom in het Jungle als hij de mensen hatende tijger Shere Khan (Idris Elba) ontmoet. Mowgli wordt gedwongen zijn enige thuis te verlaten en belandt in een avontuur met de panter Bagheera (Ben Kingsley), en de beer Baloo (Bill Murray). In hun tocht door het oerwoud komen ze verschillende andere dieren tegen, waaronder de python Kaa (Scarlett Johansson) en orang-oetang King Louie (Christopher Walken).

NieuwsFilm

meest populair