Guillermo del Toro, maak s.v.p. 'Hellboy 3'

Uitslag POLL: Liever een derde Hellboy dan een tweede Pacific Rim.



Het blijkt niet altijd even makkelijk voor regisseur Guillermo del Toro om een filmproject in productie te mogen nemen. Eén van die projecten is Hellboy 3. Uit de POLL van verleden week blijkt dat veel FilmTotaal'ers de film graag gemaakt zien worden.

Maar liefst 43 procent van de stemmende FilmTotaal-bezoekers zou graag zien dat Hellboy 3 de volgende film wordt van de Mexicaanse filmmaker die eerder Hellboy (2004) en Hellboy: The Golden Army (2008) afleverde. Ook acteur Ron Perlman, die de titelrol voor zijn rekening naam, is groot voorstander om de trilogie af te ronden.

Op de tweede stek eindigde Pacific Rim: Maelstrom met een mooie 22 procent. Het lijkt er nog steeds op dat dit ook de eerstvolgende film is van Del Toro, aangezien enerzijds de regisseur zelf al heeft aangegeven dat er helemaal geen uitstel is en anderzijds hebben de studio's ook niet gereageerd.

Ook de overige genoemde projecten waren in trek: de stop-motion animatiefilm Pinocchio ontving 12 procent van de stemmen, Del Toro's passieproject At the Mountains of Madness 11 procent en Dark Universe / Justice League Dark kwam uit op 9 procent.


NieuwsFilm

meest populair