Bryan Cranston wil Mr. Sinister spelen in X-Men film

En eerste fan-art laat "Walter White" zien als de supervillain.

Breaking Bad-acteur Bryan Cranston werd geruime tijd terug in verband gebracht met de rol van Lex Luther voor in Batman v Superman: Dawn of Justice. Deze villain-rol ging uiteindelijk naar de veel jongere Jesse Eisenberg. Toch blijkt Cranston graag te willen gaan spelen in een superheldenfilm. En wel als Mr. Sinister, in het X-Men universum.

Cranston liet dit weten tijdens New York Comic Con waar hij aanwezig was voor de animatieserie SuperMansion. Hierin leent hij zijn stem aan de bejaarde oud-superheld Titanium Rex.

De superschurk Mr. Sinister a.k.a. Nathaniel Essex is een van de grootste genetisch onderzoekers in de Marvel comics. Hij kan klonen, bovenmenselijke eigenschappen creëren en mutantenkrachten beheersen. Zijn krachten dankt hij aan het personage en eveneens zijn vijand Apocalypse. In de comics verslaat hij Apocalypse zelfs, met hulp van de Summers familie, Scott Summers en Jean Grey.

Mr. Sinister dook nog niet op in de X-Men films, maar is volgens de kenners een goede tegenstander voor de nieuwe lichting X-Mannen die worden geïntroduceerd in X-Men: Apocalypse. De vermoedelijk eerste X-Men film na Apocalypse is X-Men: The New Mutants, welke in 2017 of 2018 moet verschijnen.

Hieronder eerste fan-made art van Cranston als Mr. Sinister:



NieuwsFilm

meest populair