Famke Janssen en Josh Duhamel in spelshow-drama 'This Is Your Death'

Famke Janssen en Josh Duhamel in spelshow-drama 'This Is Your Death'

Giancarlo Esposito regisseert de film waarin mensen voor andermans vermaak sterven.

Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito gaat zijn regiedebuut Gospel Hill (2008) opvolgen met het drama This Is Your Death. Hij zal één van de hoofdrollen op zich nemen, evenals Josh Duhamel (Transformers) en onze eigen Famke Janssen (X-Men). Dat meldt The Hollywood Reporter.

De voorstelling, welke satirisch benaderd wordt, draait om een spelshow waarin de deelnemers hun levens beëindigen voor het vermaak van het publiek. Adam Rogers (Duhamel) is de gastheer van het programma die er alles aan doet om de kijkcijfers te zien rijzen, dit omdat hij anders zijn baas Ilana Katz (Janssen) op zijn nek krijgt. Esposito treedt op als ene Mason Washington, een familieman die financiële moeite heeft om voor zijn gezinsleden te zorgen. Vermoedelijk zal hij één van de kandidaten belichamen die meedoet aan de spelshow.

Esposito legt uit dat zijn interesse in het project aangewakkerd is omdat men tegenwoordig de dag meer verbonden lijkt te zijn met mobiele telefoons, computers en televisieprogramma's, dan met elkaar. Medeleven en empathie zullen daarom centraal staan in This Is Your Death. Scenaristen Kenny Yakkel en Noah Pink plaatsten het verhaal op papier. De onafhankelijke film zal binnenkort in november beginnen met de opnames te Vancouver, Canada.

NieuwsFilm

meest populair