Mark Ruffalo: Hulk-film verder weg dan ooit

Mark Ruffalo: Hulk-film verder weg dan ooit

En wat zou Mark Ruffalo graag in een Hulk-film willen zien?

In het in 2017 te verschijnen Thor: Ragnarok zal Hulk een belangrijke rol spelen en waarschijnlijk keert hij ook terug voor het intergalactische conflict in de Avengers: Infinity War-tweeluik. Ondanks dat de fans sowieso al weinig hoop mochten hebben op een compleet Hulk-film, lijkt deze nu verder weg dan ooit. Dit blijkt uit uitlatingen van Mark Ruffalo.

"Eerlijk gezegd, het voelt verder weg dan ooit," aldus Ruffalo tegenover USA Today. "Het is geen eigendom van Marvel, het is eigendom van Universal. Ik weet het niet, maar het blijkt echt problematisch te zijn."

Maar Ruffalo houdt hoop: "Ik zou het op een gegeven moment graag zien gebeuren. Toen ik Age of Ultron deed, met de Scarlet Witch acid trip-scènes, moest ik lang nadenken waarvoor de Hulk bang zou zijn. En toen realiseerde ik het me, het was Banner. Die relatie is waar we in zijn geïnteresseerd, maar we hebben ze nog niet in één scène gezien. Het is de één of de ander. Het zou gaaf zijn als we dat voor elkaar zouden krijgen."

En wat betreft zijn aandeel in Taika Waititi's Thor: Ragnarok zegt hij: "Ik weet nog niet hoe het verhaal zal gaan, maar het is Loki en Thor en ik zal hier en daar opduiken. Maar heel veel weet ik nog niet. Ik heb al even met de regisseur gesproken. Het zal zeker een vijandige "Odd Couple"-ding bevatten."

Naar verwachting gaat Thor: Ragnarok verder na de cliffhanger van Thor: The Dark World, waarin Loki (Tom Hiddleston) in het geheim de macht geeft gegrepen in Asgard. De opnames starten in de zomer van 2016 en de film verschijnt op 3 november 2017.



NieuwsFilm

meest populair