Tom Cruise betrokken bij Universals monster filmuniversum?

Tom Cruise betrokken bij Universals monster filmuniversum?

Ze zouden met Tom Cruise in gesprek zijn om hem te mummificeren, maar dat klopt mogelijk niet.

Hoewel Dracula Untold met Luke Evans niet al te best ontvangen is, ziet Universal Pictures niet af van hun idee om een groots monster filmuniversum voort te brengen, bestaande uit creaturen zoals Frankenstein, de Invisible Man, Van Helsing, de Wolf Man en het wezen van de zwarte lagune. Volgens Variety hebben ze besloten één van hun titels te verfraaien met een grote naam, Universal zou met Tom Cruise in gesprek zijn om in de Mummy-reboot op te treden. Deadline ontkent dit daarentegen.

Momenteel zwerven er twee scenario's rond, eentje geschreven door Alex Kurtzman (die tevens de film zal regisseren) en de ander door Jon Spaihts (Passengers). In de ene versie wordt de in verband gewikkelde individu door een man gespeeld en voor de andere moet men eventueel een vrouwelijke hoofdrolspeler vinden. Het zou van de casting afhangen. Over het plot is nog niet veel bekend, behalve dat het verhaal in de huidige tijdsperiode zal plaatsvinden.

Nog niet zo lang geleden nam Universal Kurtzman en Chris Morgan aan om het universum leven in te blazen. Zodoende werd er ook al een releasedatum gekozen voor de nieuwe Mummy-prent: 24 maart 2017. Dat zou voor Cruise dus niet mooi uitkomen, want momenteel is hij druk bezig met de opnames van Jack Reacher: Never Go Back en binnenkort wil hij werk maken van een nieuwe Mission: Impossible. Het zou door deze projecten komen dat de acteur geen kans van slagen heeft om de bovengenoemde deadline te behalen.

Bloody Disgusting heeft daarentegen roddels de wereld in gebracht dat het simpelweg niet om de Mummy-reboot gaat, maar om Van Helsing. Mochten de originele geruchten wel enige waarheid bezitten, dan was het de bedoeling dat Cruise mee zou helpen met het tot stand brengen van de productie. Naar verluidt zou hij dan ook (als de Mummy) te zien zijn in andere franchises - de studio wil graag het gevoel van een filmuniversum naar voren brengen, waardoor de afzonderlijke schepsels elkaar van tijd tot tijd zullen opzoeken.



NieuwsFilm

meest populair