Elizabeth Olsen heeft ex-vriend op onfortuinlijke dag gedumpt

Elizabeth Olsen heeft ex-vriend op onfortuinlijke dag gedumpt

'Narcos'-acteur Boyd Holbrook verloor op die dag twee mensen waar hij om gaf.

Je vriend of vriendin verliezen is nooit een leuke ervaring, maar voor Boyd Holbrook (Run All Night, tv-serie Narcos) was de klap twee keer zo zwaar. Tegenover Man of the World liet de 34-jarige Amerikaan enkele details vrij over zijn breuk met actrice Elizabeth Olsen (Godzilla, Avengers: Age of Ultron). Hoewel Holbrook haar niet bij naam noemt, ligt het er duimdik bovenop dat het om de 26-jarige schoonheid gaat.

Het tweetal ging een relatie aan in 2012, nadat ze elkaar leerden kennen op de set van Very Good Girls. Maart 2014 namen ze de volgende stap: verloving. Lang hield dit niet stand, want in oktober besloten de oud-geliefden daar een punt achter te zetten. Voor Holbrook was die periode dan ook niet de beste: hij verloor gelijktijdig zowel zijn beminde als zijn beste vriend, fotograaf David Armstrong.

"Op dezelfde dag dat mijn beste vriend stierf kreeg ik een telefoontje van mijn meisje, ze vertelde dat het voorbij was," aldus Holbrook. Armstrong overleed op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van leverkanker. Aan het begin van Holbrooks carrière spande hij zich aanvankelijk in als model. Samen met Armstrong deed hij fotoshoots.

"David was de eerste persoon in m'n leven die me aanmoedigde. Hij vertelde me alles te doen wat ik ook maar wilde. Niemand had me dat ooit eerder verteld. Hij was voor mij een heel belangrijk figuur. Een 'belangrijk figuur' komt niet eens in de buurt van wat hij was."



NieuwsFilm

meest populair