Garret Dillahunt speelt slechterik in 'Braven'

Garret Dillahunt speelt slechterik in 'Braven'

Aan Jason Momoa de taak om hem een kopje kleiner te maken.

Zonder een tegenstander heeft de held van het verhaal weinig omhanden in een actiefilm. Jason Momoa, die in september de hoofdrol bemachtigde in de onafhankelijke actiethriller Braven, mag bij dezen dan opgelucht ademhalen, want Garret Dillahunt (Looper, tv-serie Hand of God) zal het hem en zijn familie lastig maken.

Joe Braven (Momoa) is een nederige houthakker die op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten woont met zijn gezin. Braven moet in actie komen wanneer hij geconfronteerd wordt met een groep levensgevaarlijke drugsrunners die zijn afgezonderde cabine in de bergen een bezoekje brengen. De kundige drugssmokkelaars leren weldra dat ze niet met een normale man te maken hebben: een natuurkracht die voor de levens van zijn familie vecht en voor de liefde van het doden. Dillahunt speelt een naar geld hunkerende vrachtwagenchauffeur die op prutserige wijze drugs in de blokhut van Braven verbergt.

Stuntman Lin Oeding regisseert de film naar een script van Mike Milon (Pay the Ghost) en Thomas Pa'a Sibbett. De onderneming is een productie van The Highland Film Group, zij zitten ook achter het drama 478 met Arnold Schwarzenegger. Oeding is o.a. betrokken geweest bij blockbusters zoals Ant-Man, Star Trek: Into Darkness en Man of Steel.



NieuwsFilm

meest populair