Eerste vijf officiële foto's 'The Da Vinci Code'-vervolg 'Inferno'

Eerste vijf officiële foto's 'The Da Vinci Code'-vervolg 'Inferno'

Met daarop onder meer Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan en Omar Sy.

Oorspronkelijk moest Inferno op 18 december 2015 verschijnen, de uiteindelijke datum voor Star Wars: The Force Awakens. Om die reden verplaatste Columbia Pictures de derde film in de Da Vinci Code-reeks naar oktober 2016 en dit gaf regisseur Ron Howard ook wat meer tijd. De opnames werden afgelopen zomer afgerond en nu zie je hieronder de vijf eerste officiële stills uit de film.

In Inferno, die volgt op de eerdere kassuccessen The Da Vinci Code (2006) en Angels & Demons (2009), ontwaakt Langdon in een Italiaans ziekenhuis. Hij blijkt aan geheugenverlies te lijden. Samen met dokter Sienna Brooks probeert hij zijn geheugen weer op te frissen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die wereldwijd een plaag wil gaan verspreiden.

Op de foto's zien we onder meer Tom Hanks (The Da Vinci Code, Angels & Demons) als
Robert Langdon, Felicity Jones (The Theory of Everything) als Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan (Life of Pi) als Harry Sims, Omar Sy (The Intouchables) als Christoph Bruder en Sidse Babett Knudsen (Borgen) als Dr. Elizabeth Sinskey. De slechterik Bertrand Zobrist wordt gespeeld door Ben Foster (The Program). Vanaf 20 oktober in de Nederlandse bioscoop.











NieuwsFilm

meest populair