Eddie Redmayne gaat vader worden

Eddie Redmayne gaat vader worden

'Fantastic Babies and Where to Find Them' in de maak.

Eddie Redmayne heeft de Eerste en Tweede Kerstdag naar alle waarschijnlijkheid zeer goed doorgebracht. De acteur, o.a. bekend uit Jupiter Ascending en de toekomstige Harry Potter-spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them, heeft van vrouwlief Hannah Bagshawe vernomen dat ze zwanger. Het zal voor hen de eerste zijn.

Man en vrouw, die sinds 15 december 2014 getrouwd zijn, hebben niet zelf het nieuws naar buiten gebracht. Een naaste van Hannah nam die taak op zich. De bron onthulde aan The Sun dat het koppel ontzettend verheugd is. "Ze willen het geslacht van de baby nog niet weten, maar ze zijn dolblij genoeg om vrienden en familie te vertellen dat ze in verwachting zijn. Het is een uitstekend jaar voor Eddie, eerst getrouwd, toen een Oscar en nu zal hij vader worden."

Kort nadat de 33-jarige Redmayne met de financiële directrice een huwelijk sloot, begonnen de opnames van The Danish Girl, welke over een paar weken uit zal komen. Voor zijn rol als Stephen Hawking in The Theory of Everything won de Engelsman een Oscar en een Golden Globe voor Beste Acteur. Het bovengenoemde drama, waarin Redmayne de eerste man speelt die een geslachtsoperatie ondergaat, maakt ook kans op vele belangrijke prijzen.

NieuwsFilm

meest populair