Coole cast-foto 'X-Men'-universum & 'X-Men: Apocalypse' KIA-reclame

Coole cast-foto 'X-Men'-universum & 'X-Men: Apocalypse' KIA-reclame

Belangrijkste helden & slechteriken uit Deadpool, Apocalypse, Gambit en Wolverine 3 verzameld.

Via de nieuwste editie van Empire krijgen we een nieuwe indruk op de belangrijkste acteurs in 20th Century Fox's X-Men filmuniversum, welke komende periode vier films voortbrengt, namelijk Deadpool (2016), X-Men: Apocalypse (2016), Gambit (vermoedelijk van 2016 naar 2017) en een derde Wolverine-film (2017).

Op onderstaande afbeelding (klink voor een vergroting) zie je vlnr T.J. Miller (Weasel in Deadpool), James McAvoy (Prof. Charles Xavier in Apocalypse), Michael Fassbender (Magneto in Apocalypse), Channing Tatum (Gambit in Gambit), Ed Skrein (Ajax in Deadpool), Gina Carano (Angel Dust in Deadpool), Jennifer Lawrence (Mystique in Apocalypse), Hugh Jackman (Wolverine in derde Wolverine), Ryan Reynolds (Deadpool in Deadpool), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead in Deadpool), Oscar Isaac (Apocalypse in Apocalypse), Evan Peters (Quicksilver in Apocalypse), Nicholas Hoult (Beast in Apocalypse) en Olivia Munn (Psylocke in Apocalypse).

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/e939e30.jpg][/url]

Ook verscheen er een vermakelijke reclame van KIA Motors die de film X-Men: Apocalypse niet alleen koppelt aan tennisser Rafael Nadal, maar ook aan de Australian Open in 2016.



NieuwsFilm

meest populair