"Crazy Ones" verzameld op nieuwe foto 'Suicide Squad'

"Crazy Ones" verzameld op nieuwe foto 'Suicide Squad'

En wat zegt Ben Affleck over zijn Suicide Squad-cameo & Zack Snyder over de team-up in 'Batman v Superman: Dawn of Justice.'

USA Today heeft een special geplaatst over het DC Extended Universe, de grootse superhelden-franchise van Warner Bros. en DC Entertainment. Eind maart wordt afgetrapt met Batman v Superman: Dawn of Justice en niet veel later verschijnt Suicide Squad, waarin ook Batman te zien zal zijn.

"Ik ben gebonden aan geheimhoudingsverklaringen." aldus Ben Affleck (Batman) tegenover USA Today over zijn optreden in de film van regisseur David Ayer. "Het voelde alsof ik een enorm coole neef heb. Het is zo gaaf en het is op een bepaalde manier aan mij gelinkt. En dat is erg boeiend aangezien ik het gevoel kreeg dat zaken aan elkaar verbonden zijn, en dat gevoel heb ik niet eerder gehad."

Hieronder de nieuwe foto voor de film. We zien het zestal Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Karen Fukuhara (Katana) en Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc).



USA Today sprak ook met regisseur Zack Snyder die inging op zijn aanstaande grootse superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. Hij lijkt aan te geven wat we in BvS al een team-up gaan zien met Aquaman, Cyborg en zelf The Flash.

"ik hou van Batman, Superman en Wonder Woman, maar om ook te beschikken over The Flash, Aquaman en Cyborg en ze gezamenlijk te zien is een erg sullige en coole ervaring voor me," aldus Snyder over het introduceren van de helden in Dawn of Justice. "Alle personages hebben logo's die je gelijk herkent zonder dat ze er zijn. En dat is moeilijk om te bereiken in deze "pop-culture"-wereld. De geschiedenis helpt ons, maar we moeten ook nieuwe wegen bewandelen." Snyder noemt het DCEU de "stamboom van episch-heid."

Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf 24 maart in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen. Vanaf 4 augustus is Suicide Squad te zien in de Nederlandse filmtheaters. Nog deze maand zouden nieuwe beelden verschijnen uit Suicide Squad en zelfs een sneak peek op Wonder Woman (2017).



NieuwsFilm

meest populair