Trailer beter bekeken: 'Suicide Squad'

Trailer beter bekeken: 'Suicide Squad'

Daarnaast is er een featurette die je voorstelt aan alle teamleden.

Vanmorgen kregen we al informatie over de Justice League-film, de eerste beelden van Wonder Woman en een eerste officiële trailer van David Ayers Suicide Squad. De trailer schetst een heel ander beeld dan de Sizzle Reel die tijdens de San Diego Comic-Con uitlekte. Het geheel is kleurrijker en speelser dan het toen leek. Naast een trailer beter bekeken in dit bericht, is er ook een heuse featurette die je voorstelt aan de leden.



Dan de trailer. Tegen de achtergrond van Queens Bohemian Rhapsody zien we nu waar de schurken mee te maken krijgen. In de trailer krijgen we eerst een indruk van hoe ze het gevangenisleven doorstaan en dan komt Amanda Waller (Viola Davis) met het plan hen te verzamelen. Ze moeten naar een ”afschuwelijke plek, om iets te doen waar” ze dood gaan. Daarnaast krijgen een paar van de schurken een mooie introductie: ”Deadshot, hij schiet mensen neer. Crocodile, hij eet mensen op. Verbrandt mensen. Bezeten door een heks. En zij is gewoon gek,” horen we terwijl er beelden van een aantal leden van de Squad voorbij schieten. Verder lijkt er een blik op een schurk of een entiteit die bestreden moet worden voorbij te komen.

Naast de prachtige trailer die je hieronder nog eens kan bekijken, hebben we ook maar een trailer beter bekeken samengesteld, bestaande uit bijna vijftig screenshots uit de trailer. Suicide Squad gaat op 4 augustus in première.





































































































NieuwsFilm

meest populair