Nicolas Cage ziet rood in horror/thriller 'Mom and Dad'

Nicolas Cage ziet rood in horror/thriller 'Mom and Dad'

Hij wil zijn kinderen een kopje kleiner maken in de nieuwste van Brian Taylor (Crank).

In de ogen van liefhebbers levert Nicolas Cage de laatste paar jaren behoorlijk wat prullen af. Vorige week werd bekend dat Cage zijn eigen vorm van rechtvaardigheid gaat uitdelen in Vengeance: A Love Story, nu is de acteur ook aan Mom and Dad toegevoegd. Een horror/thriller die ontwikkeld wordt door Brian Taylor. Laatstgenoemde werkt meestal eensgezind met Mark Neveldine. Tot op heden hebben ze titels overhandigd zoals Crank, Crank: High Voltage, Gamer en Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Centraal in Mom and Dad staan twee kinderen, een tiener en haar jongere broertje. Zij moeten een periode van 24 uur zien te overleven wanneer ouders (om één of andere onbekende reden) gewelddadig worden jegens hun eigen kinderen. Cage mag gaan doordraaien als de vader van de kids.

Brian Taylor zal ook zelf het schrijfwerk verrichten. De scenarist/regisseur onthulde eveneens dat de rol die hij in gedachten heeft perfect is voor Cage. Het filmen gaat aanstaande juli van start. De productie is in handen van Armory Films (Zombeavers) en Zeal Media (Billionaire Boys Club).



NieuwsFilm

meest populair