Trailer 'Bastille Day': CIA-agent Idris Elba op zoek naar terroristen

Trailer 'Bastille Day': CIA-agent Idris Elba op zoek naar terroristen

Met Richard Madden (Game of Thrones) tracht hij een aanval op Frans grondgebied te voorkomen.

StudioCanal heeft de eerste, volledige trailer van Bastille Day vrijgegeven, waarin de hoofdrollen weggelegd zijn voor Idris Elba (Beasts of No Nation) en Richard Madden (tv-serie Game of Thrones). De actiethriller is geregisseerd door James Watkins (Eden Lake, The Woman in Black) en door Andrew Baldwin geschreven. Bekijk de video hieronder.

Michael Mason (Madden) is een Amerikaanse zakenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas met daarin iets meer dan enkel een portemonnee, een bom. Vervolgens wordt hij door CIA-agent Sean Briar (Elba) op de hielen gezeten. De agent ontdekt echter al snel dat de onwetende Mason louter een pion is in een groter schaakspel van de terroristen. Tegen de bevelen van zijn meerderen in rekruteert Briar de zakkenroller en samen hebben ze minder dan 24 uur de tijd om een immense samenzwering bloot te leggen. Het ziet er namelijk naar uit dat de autoriteiten ook een vinger in de pap hebben. Het ongebruikelijke duo zal het vertrouwen in elkaar moeten vergroten om de gezamenlijke vijand uit te schakelen.



De cast wordt aangevuld door Kelly Reilly en Charlotte Le Bon. In het Verenigd Koninkrijk zullen ze vanaf 22 april de film al mogen gadeslaan. Wij moeten tot 5 mei wachten.

NieuwsFilm

meest populair