Henry Cavill helemaal weg van 19-jarige vriendin

Henry Cavill helemaal weg van 19-jarige vriendin

Het leeftijdsverschil vindt hij niet zo vreemd.

Engelsman Henry Cavill is zeer tevreden met zijn vriendin Tara King. Dat onthulde hij tegenover het blad Elle. De Batman v Superman: Dawn of Justice-acteur werd samen met King in oktober gespot toen ze een voetbalwedstrijd bijwoonden in Londen. Naar verluidt is Cavill's nieuwe interesse een 19-jarige studente op de Universiteit van Bristol, een Britse instelling. Het verschil in leeftijd is blijkbaar een vreemde, zegt de 32-jaar oude Cavill, want mensen zetten soms grote ogen op.

"Mensen zeggen dat leeftijd maar een getal is. Het is in werkelijkheid een aanduiding van iemands volwassenheid," vertelt Cavill en noemt haar "fantastisch." Hij beweert ontzettend loyaal aan haar te zijn en acht de reacties van mensen een normale. "Toen ik 19 was ging ik uit met een 32-jarige. Zij leerde me dingen die ik niet in dit artikel kan vermelden."

Ondanks de jaartjes die de acteur op haar voor heeft, was hun ontmoeting spannend. "Toen ik mijn vriendin ontmoette was ik ongelofelijk geïntimideerd. Continu ging er door mijn hoofd: 'Verknal het niet, gozer.'" De Man from U.N.C.L.E. ging voorheen met bekende mensen uit. Drie jaar geleden waren er romantische berichten rondom hem en actrice Kaley Cuoco. Later werd hij ook gelinkt met vechtkunstenares Gina Carano (Deadpool).



NieuwsFilm

meest populair