'The Wolverine III' wordt definitief bloederig

'The Wolverine III' wordt definitief bloederig

Een R-rated versie stond altijd al in de planning.

Na het succes van Deadpool koppen we iedere dag weer de term "R-rated." Het grootste voorbeeld is tot op heden de ogenschijnlijk plotse keuze om een stevige versie van Batman v Superman: Dawn of Justice op Blu-ray uit te geven. Eerder verscheen al het bericht dat 20th Century Fox een R-rated The Wolverine III voor ogen zou hebben. Dit laatste blijkt altijd al het idee te zijn geweest.

Volgens The Hollywood Reporter meldden betrouwbare bronnen van binnen 20th Century Fox dat de studio altijd al een R-rated versie wilde gaan maken van de laatste Wolverine-film met Hugh Jackman. Het script van Michael Green (Green Lantern, Alien: Covenant) zou namelijk zeer gewelddadig zijn en waarschijnlijk ook stevige taal bevatten.

Regisseur James Mangold (The Wolverine) start de opnames volgende maand. Over het plot is nog weinig bekend, al zou Fox zich willen wagen aan een verfilming van Mark Millars comic-reeks Old Man Logan.

Mocht het Old Man Logan worden, dan staat Fox voor lastige beslissingen. In het verhaal hebben figuren als Hulk en Red Skull belangrijke rollen. Deze personages zijn echter eigendom van Marvel Studios en kunnen daardoor niet verschijnen in de superheldenfilms van Fox. Van Patrick Stewart werd eerder bekend dat hij terugkeert als Charles Xavier / Professor X. Vanaf 2 maart 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair