Salma Hayek en Elodie Yung aan 'The Hitman's Bodyguard' toegevoegd

Salma Hayek en Elodie Yung aan 'The Hitman's Bodyguard' toegevoegd

De cast bestaat al uit Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Gary Oldman.

Nu Deadpool uitgekomen is en behoorlijk wat succes boekt, heeft Ryan Reynolds het druk met zijn volgende projecten. Één van deze is The Hitman's Bodyguard van Millennium Films. Voorheen is vermeld dat Kick-Ass 2-regisseur Jeff Wadlow de touwtjes in handen heeft en naast Reynolds ook beroep doet op Samuel L. Jackson en Gary Oldman. Nu is de cast verder uitgebreid met Salma Hayek en Elodie Yung (Gods of Egypt, tv-serie Daredevil), aldus Deadline.

Reynolds speelt 's werelds beste lijfwacht die een onaangename klant krijgt: een huurmoordenaar (Jackson) die hem in het verleden, herhaaldelijk, bijna heeft gedood. De twee hebben een ontzettende hekel aan elkaar, maar komen wegens omstandigheden aan elkaar vast te zitten in een race tegen de klok. Ze hebben 24 uur de tijd om naar Den Haag te komen terwijl ze achtervolgd worden door een Oost-Europese dictator (Oldman) en een golf aan slechteriken.

Tom O'Connor (Fire with Fire) verzorgde het scenario. De opnames zullen 2 april beginnen in Londen, later zullen ze ook in Amsterdam filmen en de Bulgaarse hoofdstad Sofia. De actiethriller belooft een relatie tussen de twee hoofdkarakters die te vergelijken is met de helden uit de Lethal Weapon-reeks.



NieuwsFilm

meest populair