'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' rekruteert Abbie Cornish

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' rekruteert Abbie Cornish

En nieuwe plotdetails onthuld over de film met Frances McDormand en Woody Harrelson.

Aangezien de opnames in april van start gaan zet regisseur Martin McDonagh vaart achter zijn volgende project wat betreft het casten van rollen. Momenteel bestaat de cast van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri uit welbekende namen zoals Frances McDormand, Sam Rockwell en Woody Harrelson. Deadline bericht nu dat Abbie Cornish (Stop-Loss) en Caleb Landry Jones (Contraband) ook van de partij zijn.

McDonagh's film, die hij zelf schreef, volgt de 50-jarige Mildred Hayes (McDormand). Zij huurt drie billboards die ze vervolgens gebruikt om politieagenten aan te sporen, want de lokale autoriteiten hebben de moordenaar van haar dochter nog steeds niet gevonden. De moordzaak lijkt zelfs in de vergetelheid te raken omdat de dienders het druk hebben met het dwars zitten van zwarte mensen. Mildred's voornaamste minachting gaat uit naar sheriff Bill Willoughby (Harrelson). De heethoofdige protegé van de laatstgenoemde, agent Jason Dixon (Rockwell), meent de identiteit van de moordenaar te hebben achterhaald en slaat samen met Mildred de handen ineen om deze persoon te vangen.

Abbie Cornish zal Anne spelen, de vrouw van de sheriff, en Caleb Landry Jones belichaamt ene Red. Hij is de persoon die aan Mildred de grote reclameborden verhuurt, welke zij gebruikt voor controversiële einddoelen. Three Billboards is een productie van Blueprint en Fox Searchlight Pictures. Film4 bekostigt samen met de laatstgenoemde het drama.



NieuwsFilm

meest populair