Spannende nieuwe trailer 'X-Men: Apocalypse'!

"Wij allemaal, tegen een god."

20th Century Fox heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor X-Men: Apocalypse. Sinds we in de aftercredits scène van Days of Future Past konden zien hoe Apocalypse de piramides in Egypte bouwde, wachten we al op de film die de X-Men voor hun grootste uitdaging ooit zullen plaatsen. Net als in eerste films van de First Class-trilogie zijn er rollen voor James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Lucas Till (Havok), Evan Peters (Quicksilver) en Nicholas Hoult (Beast).

Zij worden in deze film vergezeld door een reeks oude bekenden, maar ditmaal gespeeld door jongere acteurs. Denk maar aan Scott Summers, a.k.a. Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Kurt Wagner, a.k.a. Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Jubilee (Lana Condor). Gezamenlijk nemen ze het op tegen de grootste bedreiging voor de wereld ooit, in de vorm van Apocalypse (Oscar Isaac).

Hij is de oermutant, de eerste van zijn soort en teleurgesteld in wat er van hen geworden is. Om zijn doelen te bereiken rekruteert hij vier mutanten, die bekend staan als de Four Horsemen of the Apocalypse. Het betreft de gedesillusioneerde Magneto, de ”erg dodelijke, machtige en sterke” Psylocke (Olivia Munn), de eenzame Storm (Alexandra Shipp) en Archangel (Ben Hardy). In onderstaande trailer zien we Apocalypse ontwaken na een ‘slaap’ van duizenden jaren. Hij besluit meteen de gang van zaken op Aarde te veranderen en de mensheid uit te roeien. Onderstaande trailer schildert hem overduidelijk af als een godachtig wezen. ”Wij allemaal tegen een God,” horen we en vervolgens moedigt Mystique de nieuwe X-Men aan: ”jullie zijn geen leerlingen meer, maar X-Men!”

Het wordt de vierde X-Men-film voor regisseur Bryan Singer, die gebruikmaakte van een scenario van Simon Kinberg. De film gaat op 19 mei in première.



NieuwsFilm

meest populair