Waarom Chris Hemsworth terug naar Australië verhuisde

Waarom Chris Hemsworth terug naar Australië verhuisde

Het is niet de bedoeling dat zijn kinderen continue in de schijnwerpers staan.

Australiër Chris Hemsworth is dankzij z'n rol als Thor in Hollywood doorgebroken. Het zorgde ervoor dat de tweeëndertiger in titels als Rush, Blackhat en In the Heart of the Sea verscheen. Daarnaast is hij sinds 2010 getrouwd met Fast Five-actrice Elsa Pataky. Samen hebben ze drie kinderen en Hemsworth ziet hen graag zo normaal mogelijk opgroeien. Dat vertelde hij in het nieuwste blad van Modern Luxury.

Voorheen bezat hij een mooie woning in Los Angeles, maar wegens bepaalde omstandigheden besloten hij en vrouwlief Pataky naar Australië te verhuizen. "L.A. is een moeilijke plek om met je kinderen doorheen te reizen. Er zijn weinig voetgangers. Het ging altijd om het laden van de auto, zoals kinderzitjes. Hier lopen we eenvoudigweg de deur uit, richting het strand dat aan 't einde van de straat te vinden is. Het leven is veel simpeler geworden."

In L.A. leefden ze tevens dicht op elkaar in de voorstad. Hemsworth vermoedt dat de boerderijachtige omgeving in Australië goed voor de familie is. Daarnaast noemt hij de gelegenheid een kans om op adem te komen. "Wat ik als acteur doe vind ik geweldig, maar wanneer je er constant door omringd wordt, dan kan het verstikkend werken. Het is aangenaam om hier gesprekken met mensen te voeren en deel van een gemeenschap te zijn die niet zoals de drukke showbizzwereld is."



NieuwsFilm

meest populair