Ben Affleck heeft 'Batman'-script al geschreven

Ben Affleck heeft 'Batman'-script al geschreven

En voor hoeveel DC-films heeft Affleck getekend?

In gesprek met The Hollywood Reporter heeft Patrick Whitesell, co-CEO van William Morris Endeavor en tevens Ben Afflecks agent onthuld voor hoeveel DC-films Affleck heeft getekend. Ook blijkt dat er al een script ligt voor de geplande losstaande film rond Afflecks Batman.

Al geruime tijd geleden verschenen er geruchten dat Affleck een losstaande Batman-film zou gaan regisseren. Ondanks dat de film nog geen datum heeft, staan er voor 16 november 2018 en 20 november 2020 nog onbekende DC-films gepland. Over het script was al bekend dat Affleck deze mede zou schrijven, samen met comic-schrijver Geoff Johns. Whitesell over het script: "Er is een script dat hij heeft geschreven en deze bevat een erg cool Batman-idee."

Whitesell meldde ook dat Affleck nog niet heeft getekend voor een losstaande Batman-film, die mogelijk The Batman heet. "Hij staat onder contact om minimaal Justice League One en Two te doen. Hij draagt dus minimaal drie keer de cape."

Justice League Part One staat gepland voor 16 november 2017 en Justice League Part Two moet op 13 juni 2019 in de bioscoop verschijnen. Overigens duikt Afflecks Batman ook op in het nog dit jaar te verschijnen Suicide Squad. Deze telt klaarblijkelijk contractueel niet mee.



NieuwsFilm

meest populair