Peter Dinklage & John Hawkes in 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

Peter Dinklage & John Hawkes in 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

Martin McDonagh (In Bruges) bouwt een aardige cast op.

Het ziet ernaar uit dat regisseur Martin McDonagh de belangrijkste rollen in zijn nieuwste film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri gecast heeft. Frances McDormand mag de film gaan dragen en wordt daarbij geassisteerd door Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish en Caleb Landry Jones. TheWrap bericht nu dat er nog eens drie acteurs voor een plek in het drama hebben getekend, namelijk Peter Dinklage (tv-serie Game of Thrones), John Hawkes (Winter's Bone) en Lucas Hedges (Moonrise Kingdom).

De 50-jarige Mildred Hayes (McDormand) is alles behalve vrolijk, haar dochter is verkracht en vermoord en de lokale autoriteiten doen er niet veel aan. In plaats daarvan houden ze zich met racistische praktijken bezig, met het onderdrukken van de zwarte gemeenschap. Om hun aandacht te krijgen, waaronder die van sheriff Bill Willoughby (Harrelson), huurt Mildred een drietal reclameborden om de politie op te zwepen.

Rockwell treedt op als een agent die wel interesse heeft in de verkrachtingsmoord en Mildred helpt. Zoals we eerder meldden speelt Cornish de vrouw van Harrelson en Caleb Landry Jones een man die zijn brood verdient met reclames. Hawkes wordt de ex-man van McDormand, en vermoedelijk de vader van hun vermoordde kind, Hedges hun zoon en Dinklage een plaatselijke bewoner die verliefd is op de moeder met de drie billboards.

McDonagh heeft zelf het verhaal uitgedacht en op papier gezet. Deze maand gaan de opnames van start.



NieuwsFilm

meest populair