Traileranalyse 'Suicide Squad'

Traileranalyse 'Suicide Squad'

Heel veel nieuwe info over de lollige DC-film!

Sinds sommigen Batman v Superman: Dawn of Justice te duister noemen, is er het verhaal dat Warner Bros. de geplande heropnames van David Ayers Suicide Squad iets meer in het teken van extra humor in plaats van extra actie gezet hebben. Regisseur Ayer en castlid Jai Courtney lieten al weten dat het echt niet om extra humor gaat, maar vooral om de toevoeging van nog meer actie.

Toch stond de trailer die tijdens de MTV Movie Awards uitgezonden werd en gisteren zijn weg naar het internet vond vooral in het kader van kleine humoristische momenten tussen de castleden. Verder laat de trailer weer allerhande nieuwe zaken rond de aankomende derde film in het DC filmuniversum zien. In dit bericht bespreken we die trailer uitgebreid, en tref je vijfendertig shots uit de film aan.

Hieronder kan je de trailer nog eens bekijken, gevolgd door de interessantste punten en foto’s.



Overleg Amerikaanse regering

Hier zien we een overleg van belangrijke officials binnen de Amerikaanse regering. Wat als Superman het Witte Huis binnen zou vallen en de president zou ontvoeren? Wie zou hem tegenhouden? Die vraag wordt gesteld door Derek Tolliver (David Harbour). Het personage werkt voor de National Security Council en gaat natuurlijk een duidelijk antwoord krijgen op deze vraag: het Suicide Squad. Dat wordt duidelijk doordat we Amanda Waller (Viola Davis) zien.





Dodelijk spuitje

Het plan van Waller kennen we natuurlijk al: het Suicide Squad bestaat uit gearresteerde schurken, die in ruil voor strafvermindering opdrachten moeten uitvoeren voor de Amerikaanse regering. Maar, mochten ze gepakt worden of om het leven komen, zal de overheid alle banden met hen ontkennen. Als verzekeringsbeleid krijgt elk van de schurken een explosieve injectie in de nek. Als ze vluchten, ontploft hun hoofd.





Slipknot sterft mogelijk als eerste

Het lijkt erop dat Slipknot (Adam Beach) dit gaat ondervinden. Het personage lijkt op onderstaande shots te proberen te vluchten. Het schijnt dat de explosieve lading van de injectie al af gaat als iemand te ver van het team vandaan gaat. Dat doet Slipknot misschien hier, dus zou hij wel eens als eerste dood kunnen gaan…





Teamprep

In de trailer zien we ook een boel wapens voorbij komen. Allereerst zie je het geweer van Will Smiths Deadshot. Daar staat "I am the light" in gegraveerd, wat ernaar zou hinten dat hij alleen slechteriken vermoordt. De tweede foto laat eindelijk de boomerangs van Captain Boomerang (Courtney) zien. Vervolgens zijn er twee shots van Harley Quinn (Margot Robbie). De eerste foto laat haar met een flinke hamer zien (let op de hamer: daar staat het logo van het Suicide Squad op). Dat is een duidelijke verwijzing naar de comics, waarin ze ook een hamer gebruikt als wapen. In de film zal Quinn vermoedelijk liever het geweer (met daarop de woorden "love" en "hate") gebruiken en de knuppel die we in eerdere trailers zagen.









Captain Boomerang & Katana

Er is ook een duidelijk humoristisch bedoeld momentje tussen Captain Boomerang en Katana (Karen Fukuhara) te zien. Hij heeft duidelijk lak aan de serieusheid die haar ten deel valt.







Heel veel vernietiging

Vervolgens is te zien hoe slecht het eraan toe gaat in Midway City. Bruggen zijn verwoest, we zien rook en een helikopter die de Squad naar het centrum van de problemen moet brengen. Ook een mooi shot is van het Squad dat op het punt staat te landen.





De schurk?

Volgens sommige geruchten zien we hieronder de schurk in actie. Dit zou Doctor Mist zijn, een rol die gespeeld zou worden door Common. Zeker is het niet, maar over Doctor Mist kunnen we zeggen dat hij bovennatuurlijke krachten heeft en gebruik maakt van de groene zweep die ook op deze foto's te zien is.







Humor in de bar

Hier een boel foto’s van het Squad samen. Vermoedelijk pauzeren ze even tijdens hun zware missie en dat zorgt voor de nodige humor.

















Mysterieuze vijanden

De schurk is al mysterieus, datzelfde geldt voor deze hulpjes. Wie het zijn is niet goed te zien, maar vermoedelijk zijn het de hulpjes van de grote schurk van de film. Hieronder kan je een mooi shot zien van hoe Captain Boomerang met een roze knuffel de schurken aanpakt.





Ontstaan Enchantress

Cara Delevigne’s Enchantress is volgens sommige geruchten de grote vijand van de film. Hieronder zie je eerst een shot van hoe June Moon tijdens een onderzoek in een grot bezeten raakt door de kwaadaardige en magische Enchantress. Vervolgens zien we een foto van hoe een team haar huis binnen lijkt te vallen (let op de modder op de muren) en een shot van Enchantress zelf, die niet bepaald vrolijk kijkt.







De Joker

De Joker (Jared Leto) wordt op dit eerste shot achtervolgd door Harley Quinn. Vermoedelijk leidt de achtervolging uiteindelijk tot de geboorte van Harley de slechterik. Verder zien we een paar losse shots van de Joker, die altijd een andere outfit aan lijkt te hebben en vermoedelijk het team flink tegenwerkt bij de missies.







Batman

De rol van Ben Afflecks Batman lijkt groter te zijn dan verwacht. Hier zien we hoe hij het leven van Harley Quinn redt en mensen achtervolgt met de Batmobile. Wellicht komt hij op de chaos in Midway City af om te proberen mensen te helpen…









NieuwsFilm

meest populair