Meer over uitstel 'Inhumans', acteurs 'Black Panther' en regie 'Captain Marvel'

Meer over uitstel 'Inhumans', acteurs 'Black Panther' en regie 'Captain Marvel'

Vraagtekens rond Inhumans-film, het laatste Phase 3-deel.

Al geruime tijd geleden werd de complete Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe aangekondigd. Over de meeste films is wel iets bekend. Rond Inhumans blijft het echter ijzig stil. Marvel Studios president Kevin Feige gaf een update, alsmede over Black Panther, gepland voor begin 2018.

Inhumans staat tot op heden in de boeken om op 12 juli 2019 te verschijnen. Het is het laatste deel in Phase 3. Feige: "Sinds we de oorspronkelijke Phase 3 bekendmaakten, hebben we Spider-Man toegevoegd en dat is een grote vreugdevolle stap voor ons. We hebben ook Ant-Man and the Wasp toegevoegd, wat een grootse humoristische voortzetting van dat verhaal is. Walt Disney Company heeft een Indiana Jones-film aangekondigd rond hetzelfde tijdstip als Inhumans. Dus ik denk we van de huidige datum gaan afwijken en de film opschuiven. Meer weten we nog niet."

Over Ryan Cooglers Black Panther is Feige uiteraard een stuk positiever: "Er zijn meerdere schrijvers actief, inclusief regisseur Ryan Coogler. Hij werkt nu aan een conceptscript. Tussen nu en het einde van de zomer worden meer acteurs bekendgemaakt. We starten begin volgend jaar met filmen."

De regisseur voor Captain Marvel wordt volgens Feige snel onthuld: "Ik denk dat we een filmmaker in de komende twee maanden bekendmaken. En mogelijk enkele acteurs later in de zomer, of aan het einde van de zomer." En de film gaat "over Carol Danvers en haar reis om Captain Marvel te worden." De film staat gepland voor 7 maart 2019.

Er is eerder wat discussie rond de Inhumans-film geweest, aangezien deze ook voorkomen in de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. De tv-wereld en filmwereld van Marvel worden tot op heden niet gemixt op het witte doek en het lijkt er ook niet op dat dit gaat gebeuren. De titelheld uit Black Panther, acteur Chadwick Boseman, maakt binnenkort zijn debuut in Captain America: Civil War. Captain Marvel verschijnt tussen de twee Infinity War-films.



NieuwsFilm

meest populair