Officieel: Ben Affleck regisseert Batman-film

Officieel: Ben Affleck regisseert Batman-film

Uiteraard is hij ook te zien als The Dark Knight.

Ondertussen staat Batman v Superman: Dawn of Justice wereldwijd op bijna $800 miljoen en Warner Bros. Pictures trapt het gaspedaal voor het DC Extended Universe nogmaals in. Nadat er verleden week twee nieuwe verschijningsdata voor DC-films werden aangekondigd, heeft de studio nu officieel bevestigd dat Ben Affleck de Batman-film, die mogelijk The Batman heet, gaat regisseren.

Dat Aflleck plaats gaat nemen in de regiestoel heeft Warner Bros. voorzitter en CEO Kevin Tsujihara tijdens CinemaCon onthuld. Uiteraard zal de Argo-regisseur/acteur ook te zien zijn als The Dark Knight. Eerder werd al onthuld dat Affleck het script zou gaan schrijven met comic-schrijver Geoff Johns. Volgens Afflecks agent zou er zelfs al een eerste aanzet klaarliggen.

Naast zijn aandeel in Dawn of Justice zien we Affleck binnenkort ook in Suicide Squad (4 augustus) en gedurende de uitrol van het DC filmuniversum in Justice League Part One (16 november 2017) en Justice League Part Two (13 juni 2019). De kans lijkt groot dat de Batman-film te zien zal zijn tussen beide Justice League-films in, op 5 oktober 2018. De andere opstaande datum is 1 november 2019.

Tijdens CinemaCon was er ook een korte update over Part One. Regisseur Zack Snyder en een groot deel van de cast, inclusief Henry Cavill (Superman), waren te zien in een video vanaf de set van de superheldenfilm.



NieuwsFilm

meest populair